Skip links

Hvorfor vil vi betale for solstrømmen?

Den siste uken har vi fått fantastisk og overveldende respons på vårt konsept #SmartNabolag hvor ett av elementene er at vi kjøper tilbake overskuddsproduksjon fra private solcelleanlegg til 80 øre per kwh.

I et #SmartNabolag hvor det finnes en solcelleeier kan inntil 10 naboer få kjøpe av overskuddsproduksjonen med 25 % rabatt på innkjøpspris.

Men hvorfor gjør vi i Smart Energi dette – det høres jo ikke ut som kjempegod butikk? Fredrikstad Energi konsernets Smart Energi har tatt føringen i det grønne skiftet i Norge på produkter og tjenester til privatmarkedet. I 2015 vant vi sogar «Årets lokale klimatiltak» på Zerokonferansen for «Hvaler Solpark» – et Smart Energi Hvaler-prosjekt.
Vi ønsker et fokus på det grønne skiftet, vi ønsker at husholdninger skal gjøre grønne valg, vi ønsker å være den som kan levere de grønne produktene og tjenestene til deg. Om du vil ha solceller, delta i #SmartNabolag eller bare kjøpe grønn strøm til konkurransedyktige priser – så ønsker vi at du skal tenke på oss!

Vi tror at det er noe å gå på rundt energibevissthet, at vi med enkle grep kan hjelpe deg som kunde med å redusere strømregningen din. Vi gir deg oversikt over hva du bruker av strøm i sanntid, har du solceller kan du se i det samme bildet hva du produserer til enhver tid. Eller lurer du kanskje på hvor mye varmepumpa di drar av strøm, fryseren eller varmtvannsberederen – slik at du unngår å bruke mye effekt samtdidig? Vi hjelper deg med det også. I #SmartNabolag kan du sammenligne energiforbruket ditt i sanntid med naboene du har valgt å ha i ditt nabonettverk om du ønsker.

Med litt færre ord så ønsker vi et fokus på miljøvennlige løsninger og det grønne skiftet – og for å bevise det så holder vi prisen på 80 øre i hele 2017.

Det ser vi først og fremst på som et innskudd på karmakontoen.

Min side - smart strømkontroll

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked