Skip links

Vi er den siste lokale strømleverandøren i Fredrikstad

Når Fredrikstad EnergiSalg flytter ut av byen og blir en del av Fortum, står Smart Energi igjen som den siste lokale strømleverandøren i Fredrikstad.

– Alle våre kunder vil bidra til å styrke miljøet vårt her i Stabburveien, sier administrerende direktør i Smart Energi, Hilde Bekkevard.

Hun er ikke i tvil om at det er en fordel både for kundene og lokalsamfunnet å ha Smart Energi i Fredrikstad.

– Som lokal leverandør er vi med og bidrar til vekst og et godt arbeidsliv i Fredrikstad. Det er viktig for oss å bygge lokalsamfunnet, fortsetter hun.

Strømleverandøren i Stabburveien 18

Bygger lokalsamfunnet: Administrerende direktør i Smart Energi, Hilde Bekkevard, synes det er svært verdifullt å være leder for et selskap som gir tilbake til lokalsamfunnet sitt og skaper arbeidsplasser. Foto Christine Heim

Støtter lokalt idretts- og kulturliv

Smart Energi og morselskapet Fredrikstad Energi støtter i dag blant annet Litteraturhuset, FFK og FBK – i tillegg til flere mindre lag og foreninger for barn og unge under 19 år.

– I tillegg har vi en avtale med NAV og jobber med å gi folk i ulike situasjoner arbeidstrening, skyter Stig Andresen, sjef for salg og marked, inn.

– Vi er veldig opptatt av at alt skal være gjennomsiktig for kunden.

Ekstremt dyr vinterstrøm i 2018

2018 var et ekstrem-år når det gjelder strøm. I vintermånedene var det flere som fikk sjokk da de åpnet strømregningen.

– Det er mange faktorer som påvirker strømprisene. Det kan dessverre virke som at de høye prisene og variasjonene vi så i fjor vinter er den nye normalen, sier Stig.

– Er Smart Energi et dyrere valg for kundene enn de større strømselskapene?

– Nei, absolutt ikke. Vi kjøper strømmen fra samme kraftbørs som alle andre. Samtidig er det billigere å drive et strømselskap i Stabburveien enn i hovedstads-områdene, forklarer Stig.

God gjeng: Smart Energi har 19 ansatte, og de fleste holder til i Stabburveien. Her er et knippe samlet. Foto Christine Heim

– Ikke som de andre «cowboyene»

Han innrømmer at strøm-bransjen til tider fortjener tittelen «cowboy-bransje» med lokketilbud og skjulte gebyrer, men mener bestemt at Smart Energi ikke er i samme kategori.

– Vi er veldig opptatt av at alt skal være gjennomsiktig for kunden. Her får man alt på én regning, både nettleie og strøm. Vi har ingen skjulte gebyrer og alle prisene våre er faste – i motsetning til kampanjer vi ser som gir råbillig strøm i begynnelsen, men at selskapet tjener tilbake pengene senere, forsikrer han.

Smart Energi sin mest populære strømavtale – Smart Strøm – sikrer også kunden en makspris på vinteren. På den måten kan du sove bedre om natta mens kulda herjer.

Lokalt kundesenter – bedre service

Ronja Pedersen, teamleder for kundesenteret, er tydelig stolt av jobben sin og kollegaene sine i kundesenteret.

– Vi har svært kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe kundene med det aller meste. Dessuten er vi tilgjengelig både på telefon, chat, mail og kontaktskjema – eller for dem som heller vil komme opp hit for å ta en prat, sier hun.

Stadig flere bedrifter i ulike bransjer benytter seg av tekniske løsninger som blant annet chatbots. Det gjør også kundesenteret til Smart Energi, men Ronja er klar på en ting:

– Robotene skal ikke erstatte kundebehandlerne, men heller supplere. Ved å trene opp roboter til å svare på enkle spørsmål kan vi ha døgnåpen chatløsning for kundene våre, og det er jo veldig positivt!

Hurra for lokale arbeidsplasser og kunder: Ronja Pedersen og Stig Andresen og resten av de ansatte i Stabburveien er klare for å stå på hver eneste dag for å gi kundene sine den beste opplevelsen. Smart Energi er nå alene som lokal strømleverandør i Fredrikstad.

Se våre strømavtaler

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked