Skip links

Erfaringer med True Energy appen

Torbjørn Aasen, vår solcellespesialist som også kjører Tesla, har testet den nye True Energy appen, og gir her noen innspill om sine opplevelser.

Appen har en klar kommunikasjon med din Tesla via din egen bruker hos Tesla, ett såkalt API. Du gir tilgang for True Energy appen under installasjon av appen slik at den overtar ladeplan i stedet for Tesla Appen.

Man kan lett gå inn i Appen og sette den til Manuelt og dermed overstyre planen.

Jeg har satt opp en enkel ladeplan hvor jeg sier at den skal lades alle dager i uka og skal være ladet klar til 0700 på billigste måte, man kan legge inn en minimumsverdi på ladenivå slik at man alltid har ett visst antall km på bilen. Appen vil da holde rede på når på døgnet det er billigst og starte lading da. Man ser dette i eget diagram hvilke timer som ladingen skal foregå. Man får oversikt over ladehistorikk, kostnad og besparelse.

Tar litt tid å orientere seg frem i Appen, men den er en fin måte å styre ladingen til den mest gunstige tiden i døgnet uten at du trenger å følge med.

En annen kjekk effekt som er verdt å nevne, er at du ser strømprisen hver time det kommende døgnet, det gir deg muligheter til å flytte annet forbruk i boligen til timer med lavest pris.

Hvis du har lyst til å være med å teste så finner du mer informasjon og skjema for påmelding her.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked