Skip links

Takk for at du deltok i spørreundersøkelsen!

Mange kunder tok seg tid til å svare på spørreundersøkelsen i nyhetsbrevet vårt for mai. Vi gratulerer Jon som vinner av en iPad! Jon vil bli kontaktet av oss. Svarene hjelper oss med å bli bedre på kundekommunikasjon, og gir oss innsikt i hva kundene våre finner relevant.

Jon er vinner av en iPad til en verdi av 3.990 kroner – vi gratulerer! I tillegg vil vi si tusen takk til alle dere som deltok i Smart Energis spørreundersøkelse i forrige nyhetsbrev. Svarene gir oss nyttig innsikt når vi skal planlegge vår kundekommunikasjon i fremtiden.

Kundene ønsker strømsparetips

Innsikten vi har fått tilgang til gjennom de kjappe spørsmålene i spørreundersøkelsen viser at strømsparetips trumfer øverst på lista over temaer som kundene våre er opptatt av. Kanskje ikke så rart etter en vinter med høye strømpriser? I tillegg ønsker kundene våre mer innhold som kan inspirere til å leve mer miljøvennlig, samt mer kunnskap om solenergi. Dette er temaer som vi i Smart Energi også brenner for! Vi tar med oss kundesvarene inn i planleggingen, og vil jobbe for å lage mer innhold med disse temaene – til nett og sosiale medier.

NYTTIG: Vi takker alle som deltok i spørreundersøkelsen i forrige nyhetsbrev, og ønsker alle våre kunder riktig god sommer!

Lokal forankring viktig

Av spørreundersøkelsen får vi også bekreftet vårt inntrykk av at lokal forankring er en verdi som har betydning for kundene våre. Dette er vi glade for å høre. Vi i Smart Energi er stolte av å være en lokal strømleverandør, og ekstra stolte over å støtte barn og unge med midler som er øremerket til fritidstiltak/ tilbud.

Her finner du årets vinnere av Smart Energis Barn og Unge-støtte. Hver forening blir støttet med kroner 10.000,- og pengene kommer på konto i disse dager.

Tips oss!

Er det temaer eller saker du vil lese mer om? Følg oss på Facebook, og kommenter hva slags saker som er viktige for deg. Vi setter stor pris på kundenes tips og innspill, slik at vi kan fortsette med å lage nyttig innhold.

Vi ønsker våre kunder riktig god sommer!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked