Skip links

Geir skal kjøre elbil i ett år

Geir Bjelland Pedersen trakk det lengste strået i Smart Energis/For Fredrikstads konkurranse, og får disponere «Smartbilen» i ett år fremover. Geir og familien gleder seg til å kjøre elektrisk i tiden som kommer – og vi ser frem til å følge dem på reisen!

Fikk du med deg Smart Energis/For Fredrikstads konkurranse som pågikk til august? Responsen var enorm, og vi fikk inn over 800 påmeldinger fra folk i Fredrikstad og omegn som ønsket å vinne «Smartbilen» for ett år – en 2021-modell Volkswagen ID3.

Det var imidlertid Geir Bjelland Pedersen som trakk det lengste strået. Geir og familien fikk premien overlevert før helgen, og har nå startet på sin elektriske reise!

Skal dele av sine erfaringer

Stig Andresen, leder for salg og forretningsutvikling i Smart Energi, hadde gleden av å overlevere bilnøklene til familien Bjelland Pedersen. Nå ser han frem til å følge familien gjennom året.

– Hvorfor gi bort en elbil for ett år?

– Vi ønsker å gi en husholdning muligheten til å kjøre elektrisk. Dette fordi det sparer både miljøet og lommeboka å velge elbil fremfor bensin- eller dieselbil. Men å kjøre elektrisk kan også by på utfordringer og det kreves blant annet en del planlegging. Derfor vil vi gjerne dele Geir og familiens erfaringer med flere der ute som kan ha nytte av å lære mer om elbil. Kanskje lykkes vi med å påvirke noen til å parkere bensin- eller dieselbilen for godt, sier Andresen, og slår fast:

– Elbil er jo fremtiden.

Les også: For Fredrikstad – et initiativ fra Smart Energi

FØRSTE ELBIL: Smart Energis Stig Andresen (fra venstre) under overleveringen av «Smartbilen» til familien Bjelland Pedersen på Skipstadsand. Familien ser frem til å kjøre elektrisk i ett år fremover, og «Smartbilen» er deres første elektriske bil.

Har gått til jobben i flere år

Geir og kona Silje er bosatt på vakre Skipstadsand på Hvaler, sammen med sine to barn Louisa og Wilmer. Geir jobber som lærer på Hvaler ungdomsskole, og har vært en gå-til-jobben-mann i flere år. Dette av to grunner – for å spare miljøet og for å slippe utgifter med to biler i husholdningen. Det er Silje som bruker familiens bil mest i det daglige.

Geir ser nå frem til å kunne kjøre «Smartbilen» til og fra jobb, og gleder seg over at familien får færre logistikkutfordringer med to biler. «Smartbilen» blir familiens aller første elbil. Med i premien følger en ferdigmontert Zaptec Go hjemmelader, slik at familien kan lade «Smartbilen» trygt og brannsikkert hjemme på Hvaler.

Vi i Smart Energi gratulerer, og gleder oss til å følge Geir og familien gjennom året!

Tekst: Anja Ringnes Nilsen

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked