Skip links

– Zaptec Go er et smart ladevalg

Lad elbilen når strømprisen er lav, og få montering inkludert i prisen når du kjøper hjemmeladeren Zaptec Go av Smart Energi! Laderen kan du delbetale over strømregningen – rentefritt.

Har du skaffet deg hjemmelader til elbilen enda? Det lønner seg.
Smart Energi leverer den norske kvalitetsladeren Zaptec Go som er bygget på grønn teknologi.

Laderen tar seg godt ut på husveggen, og du vil merke stor forskjell ved at ladingen går raskere. I tillegg kan du lade når strømprisen er lav med abonnementet Zaptec Go + som overvåker strømprisen.

– Vi opplever at mange er opptatt av å redusere ladekostnadene. Da er hjemmeladeren Zaptec Go et smart valg, forteller Anette Hovind Johansen, leder for marked og bærekraft i Smart Energi.

Rentefri delbetaling

En hjemmelader kan være en dyr investering, men som Smart Energi-kunde kan du dele opp kostnadene rentefritt. Dermed blir ikke laderen en så stor utgiftspost der og da. Trenger du hjelp til å komme i gang eller har du spørsmål om den nye hjemmeladeren din, kan du kontakte Smart Energi som står klare til å hjelpe, forteller Hovind Johansen.

Les også: Alt du trenger å vite om Zaptec Go

ENKELT: Smart Energi samarbeider med Installatøren Gruppen i Fredrikstad om å montere din nye Zaptec Go hjemmelader. Bildet er fra Verksbyen i Fredrikstad.

«Vi tilbyr rentefri delbetaling og gratis installasjon av din nye Zaptec Go hjemmelader. Det skal være trygt og enkelt å kjøpe hjemmelader hos oss. Du kan tenke på noe annet, mens installasjonen gjøres for deg.»

Anette Hovind Johansen, leder marked og bærekraft i Smart Energi.

Installasjon inngår i prisen

Smart Energi samarbeider med Installatøren Gruppen i Fredrikstad om å installere din nye Zaptec Go hjemmelader. Et viktig mål er at det skal være enkelt og trygt å kjøpe hjemmelader av Smart Energi.

– Standard installasjon inngår i prisen, og befaringen i forkant av kjøpet er også gratis. I et marked der det er mange ulike produkter å velge mellom, ønsker vi å tilby kundene våre det lille ekstra når de kjøper lader av oss. Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang med ladingen, avslutter Hovind Johansen.

Bestille? Klikk her

Zaptec Go:

• Få full oversikt over forbruk og kostnader
• Lad når prisen er lav med abonnentet Zaptec Go +
• Passer for alle el- og hybridbiler
• Verdens minste 22 kw (maks strøm)-lader i sitt slag
• Norskprodusert og bygget på grønn teknologi
• Velg mellom seks ulike farger!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked