Skip links

Smart Energi-ansatte skuespillere i «Lange flate ballær 3»

Da Anja og Cato i Smart Energi fikk være med på innspilling i «Edgarasjen» i høst hadde de årets mest spennende dag på jobben! De to kollegaene er å se på lerretet når «3’ern» har premiere på kino over hele landet.

Når «Lange flate ballær 3» har premiere fredag 1. april dukker Smart Energi opp i filmen. Og Smart Energi stiller med både sponsormidler – og skuespillere.

Kommunikasjonsrådgiver Anja Ringnes Nilsen (36) og IT-sjef Cato Gleditsch (49) tok nemlig utfordringen da Smart Energi ble forespurt om å delta i en scene i Edgarasjen i høst. I klippet har Øyvind gått til bestilling av elbilladere uten at de andre «kællæne» vet noe. Forskrekkelsen er derfor stor når Smart Energi dukker opp på døra for å installere elbilladerne.

Se klippet fra «Lange flate ballær 3»: Smart Energi på jobb i Edgarasjen

FORBEREDELSER: Anja i Smart Energi gjøres klar for filminnspilling. Her klargjøres mikrofonen før opptaket kan starte.

Innspilling midt på natten

For Anja og Cato ble det en stor opplevelse å være med på filminnspilling i Edgarasjen på Skårasletta i Fredrikstad med profesjonelt produksjonsteam. Innspillingen skjedde sent på kveld og natterstid 6. september 2021.

– Det jeg ble mest imponert over var hvor dedikerte alle i produksjonen var med oppgavene sine, for filmen og fellesskapets beste. Det var også veldig spennende å få delta i en så kjent og profilert filmproduksjon i vårt eget lokalmiljø – og innenfor vårt eget fagfelt, sier Cato.

Også Anja lot seg imponere av filmteamet og skuespillerne, og ikke minst av regissør av Harald Zwart. Smart Energi ble svært godt ivaretatt på settet og Anja forteller at de to kollegaene ble involvert i produksjonen som fullverdige skuespillere. Dette til tross for at de jo kun er som «amatører» å regne i filmbransjen.

– Klippet der jeg kommer inn døren i Edgarasen ble filmet fra alle mulige vinkler. Da vi hadde filmet scenen første gang, sa Harald: «Veldig bra. Nå skal vi bare gjøre det rundt femti ganger til». Og om det ikke ble fullt så mange tagninger som femti, så ble en lang kveld. Men det var definitivt verdt det, forteller Anja.

ANNERLEDES ARBEIDSDAG: Cato er til daglig Smart Energis IT-sjef. På filmsettet til «Lange flate ballær 3» fikk han imidlertid helt nye utfordringer da han spilte rollen som en av to montører – når Edgarasjen får elbilladere.

– Den beste av de tre filmene

Anja, Cato og Smart Energi-ansatte som har vært delaktige i «Lange flate ballær 3»-prosjektet har allerede fått se filmen på førpremiere. Det har også et utvalg av Smart Energis kunder som ble invitert på førpremiere i forrige uke. Nå anbefaler Smart Energi publikum å kjenne sin besøkelsestid.

– Ja, nå må folk komme seg på kino. Det er så stort at Østfold er rammen rundt en så fantastisk produksjon, og det er flott å se at så mange lokale skuespillere dukker opp i filmen. Gled deg også til mange gullkorn, smiler Anja. Kollega Cato er enig.

– Ja, jeg synes at filmen ble veldig bra. Den er vel kanskje den beste av de tre filmene, avslutter han.

MANGE KLIPP: Det måtte mange tagninger til før klippet med Smart Energi var i boks. I bakgrunnen gjør Harald Zwart forberedelser til Smart Energi-scenen. Scenen ble innspilt på kvelds- og natterstid.

 

 

 

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked