Skip links

Smart Energi inngår samarbeid med Kråkerøy IL

Smart Energi er ny draktsponsor for håndball- og fotballgruppen i Kråkerøy IL for de neste tre årene.

Tidligere i april signerte Kråkerøy IL avtale med Smart Energi og tre andre nye draktsponsorer. Bedriftenes logoer skal nå pryde draktene til både fotball- og håndballgruppen de neste tre årene.

– Dette er et ledd i den nye «Kråkerøymodellen», sier styreleder i klubben, Frode Jensen, og forklarer:

– Kråkerøy IL ønsker å sette bærekraft tydeligere på agendaen. Den økonomiske bærekraften skal bli bedre for lagene ved at alle drakter skal kunne gå i arv. Slik vil klubben fremstå som en felles klubb med lik drakt, uavhengig av alder eller idrett.

– Smart Energi jobber for livskraftige lokalsamfunn med de beste løsningene for miljøet og menneskene som bor der. Vi tror at et samarbeid med Kråkerøy IL vil ta oss i den retningen, og ser frem til de neste tre årene, sier daglig leder Hilde Bekkevard i Smart Energi.

Kråkerøy IL ble stiftet i 1937. Kråkerøy IL er en aktiv klubb med over 1000 medlemmer – og mange lag i både fotball og håndball. Et nytt tilbygg på klubbhuset står snart klart. I tillegg er det nylig bygget to baner for sandhåndball – og klubben gleder seg til å invitere fotball -og håndballspillere til Kråkerøy Cup i august.

BÆREKRAFTSGREP: Kråkerøy IL forteller at man tar nye bærekraftsgrep de neste årene. Smart Energi er en av fire nye draktsponsorer for klubben. Her er daglig leder Hilde Bekkevard i Smart Energi med Frode Jensen i Kråkerøy IL.

Kråkerøy IL:

  • Klubben består av rundt 1.100 medlemmer. Av disse er 800 aktive medlemmer.
  • Klubben har to kunstgressbaner, samt en gressbane. I tillegg trener og spiller håndballagene kamper i Blomsterøyhallen.
  • Klubben jobber for tiden med å bygge på klubbhuset. Kråkerøy IL drifter også Enhus Camping. I tillegg til en ny treningspark har klubben nylig fått to nye sandhåndballbaner.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked