Skip links

Smart Energi blant de rimeligste aktørene på elbillading i 2022

I siste utgave av markedsrapporten Strøm, publisert av THEMA og Itera, markerer Smart Energi seg positivt på pris i forhold til elbillading og installasjon for privatmarkedet. – Vi er glade og stolte over å bli rangert på en andreplass, forteller Stig Andresen i Smart Energi.

Markedsrapporten Strøm lanseres to ganger i året av THEMA (rådgivningsbyrå for energi- og transportsektoren) og Itera (teknologiselskap). Rapporten er et nyttig virkemiddel for energibransjen, og tar blant annet for seg den viktigste utviklingen i det norske strømsalgsmarkedet.

Siste versjon av rapporten ble lansert i november 2022.

Smart Energi samarbeider med Installatøren Gruppen om montering av hjemmeladere.

TRYGG MONTERING: Smart Energi fører smarte ladere fra Easee og Zaptec som monteres trygt av Installatøren Gruppen.

Smart Energi på andreplass

I siste utgave (2022) markerer Smart Energi seg positivt på pris når de største aktørene i markedet for elbillading sammenlignes på pris (ladestasjon og installasjon for privatmarkedet).

Smart Energi havner som nummer to billigste aktør. Og prisvariasjonene er store – det skiller hele 33 % mellom billigste og dyreste aktør. Dette utgjør om lag 4.300 kroner.

– Produktene vi tilbyr på lading kommer positivt ut på pris i siste utgave av markedsrapporten. Det er vi glade for. I dette tilfellet dreier det seg om smarte hjemmeladere som vi tilbyr med en rentefri nedbetalingsplan, forteller Stig Andresen, leder for salg og forretningsutvikling i Smart Energi, og påpeker:

– Vi er glade og stolte over å bli rangert på en andreplass. Gjennom 2022 har vi i tillegg fått mange hyggelige tilbakemeldinger direkte fra kundene, noe vi setter veldig pris på. Vi opplever at mange verdsetter å kunne skaffe seg en trygg hjemmelader uten at nedbetalingen blir en dyr affære.

Smart Energi samarbeider med Installatøren Gruppen om montering av hjemmeladere. Smart Energi fører smarte ladere fra både Easee og Zaptec.

Smart Energi markerer seg blant de rimeligste aktørene på elbillading i 2023.

ANDREPLASS: Markedsrapporten Strøm utgis to ganger i året. I siste utgave (2022) er Smart Energi blant de rimeligste aktørene på elbillading.

Om Markedsrapporten Strøm:

  • Rapporten lanseres to ganger i året, i regi av THEMA (rådgivningsbyrå for energi- og transportsektoren) og Itera (teknologiselskap). Siste versjon av rapporten ble lansert i november 2022.
  • Rapporten tar for seg den viktigste utviklingen i det norske strømsalgsmarkedet.
  • Rapportens mål er å skape oversikt over markedssituasjonen og utviklingstrekkene fremover.
  • I 2022-utgaven markerer Smart Energi seg blant de billigste aktørene (andreplass) på elbillading – og installasjon for privatmarkedet.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked