Skip links

Smart Energi tilbyr fastprisavtaler for næringslivet fra februar

Smart Energi kan fra 1. februar tilby fastprisavtaler til næringskunder på Vestlandet (prisområde NO5). Kraftleveransen skjer i samarbeid med kraftprodusenten Østfold Energi.

Kraftprodusenten Østfold Energi og strømkonsernet Yve har nylig inngått en rammeavtale om fastpriskontrakter til bedriftsmarkedet.

Yve er morselskap til Smart Energi, Kraftriket og Polar Kraft. Det er strømselskapene til Yve som inngår avtaler med sluttkundene.

– Vi er glade for å ha fått på plass en rammeavtale med Yve-konsernet. Med sine sterke merkenavn vil de bidra til å sikre et volum med fastprisavtaler til næringskunder som ønsker forutsigbare priser, sier Oddmund Kroken, administrerende direktør i Østfold Energi, i en pressemelding.

– Håper tilbudet svarer ut et behov

Bakgrunnen for samarbeidet mellom Østfold Energi og Yve er at regjeringen har vedtatt at kontraktsunntaket for grunnrenteskatten, som tidligere kun har vært tilbudt kraftkrevende industri, nå skal gjelde alle næringskunder.

Fastprisene skal gi forutsigbarhet for både næringskundene og kraftprodusentene. Fastprisene vil tilbys på forretnings- og markedsmessige vilkår.

– Det siste året har vist oss hvor store prisvariasjonene i kraftmarkedet er og hvor komplekst og uforutsigbart det er. Vi håper at tilbudet blir godt mottatt, og at det svarer ut et behov i markedet på sikt, sier Anders Kvamme, administrerende direktør i Yve.

Les også: Østfold Energi: Østfold Energi og Yve inngår samarbeid om fastprisavtaler

Lurer du på noe om fastpris?

Kontakt vår bedriftsrådgiver Lars Erik Hofgaard:

E-post: lars.erik.hofgaard@smartenergi.com

Telefon: 415 25 730

Fastprisavtaler Smart Energi:

  • Tilbys for næringskunder i prisområde NO5 (Vestlandet) fra 1. februar
  • Varighet: Tre år
  • Pris: Fastsettes februar 2023

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked