Skip links

5 gode grunner til å installere elbillader

Har du elbil eller hybrid? En god hjemmelader har mange fordeler. Her er noen gode grunner til hvorfor vi mener at en hjemmelader er en smart investering.  

1: Sikker lading

Med en hjemmelader (montert av fagpersonell) er sikkerheten i hjemmet ditt ivaretatt. Hjemmeladeren er trygg i bruk på både på dag- og natterstid, og laderen stopper strømtilførselen når bilen er ferdigladet. I tillegg gir hjemmeladeren beskjed om eventuelle feil.

 

2: Raskere lading

Rask lading er en god grunn til å investere i en hjemmelader. En god hjemmelader kan gi ladeeffekt opptil 22 kW. Til sammenligning er ladeeffekten med vanlig stikkontakt 2,3 kW.

 

3: Økonomisk lading

Å kjøre på strøm lønner seg – både for lommeboken og miljøet. Den rimeligste ladingen er i hjemmet. Med en smart lader kan du lade når strømprisene er på det laveste gjennom døgnet. Langs veien kan ladingen ofte bli langt dyrere, med kostnader tilsvarende bensin- og dieselpriser.

 

Les også: Rentefri delbetaling av elbillader over strømregningen

5 gode grunner til å installere elbillader hjemme.

TRYGG LADING: Men en trygt montert elbillader er sikkerheten i hjemmet ditt ivaretatt.

4: Fremtidsrettet lading

Med en smart hjemmelader er du godt rustet for fremtidens lading, ved at laderen enkelt kan oppgraderes med funksjonaliteter som kommer i fremtiden. Smarte hjemmeladere kan i tillegg fordele strømmen mellom flere ladere samtidig, selv når boligen har begrenset strømkapasitet. Dermed er du godt rustet for flere elbiler i husstanden.

 

5: Økt verdi på boligen

Det forventes at boliger med hjemmeladere vil bli enda mer attraktive i årene som kommer. Tilgang på hjemmeladere viser seg å være et stort pluss ved boligsalg, og kan bidra til å øke verdien på boligen din.

 

Les også: Slutt på stikkontakt ved hjemmelading, men fortsatt ikke ulovlig å «nødlade»

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked