Skip links

Besøk oss på boligmesse i Fredrikstad!

Skal du på boligmessen i Fredrikstad i mars? Smart Energi er på plass i Kongstenhallen fra 17.-19. mars. Her kan du få svar på det du måtte lure på om våre strømavtaler, elbilladere og solceller.

Smart Energi står på stand under boligmessen i Fredrikstad 17.-19. mars. Kom innom oss på vår stand i Kongstenhallen for en hyggelig prat om det vi driver med: Strøm – elbilladere og solceller. Vi står klare for å ta dere imot!

Boligmesse 2023: Hent din fribillett her!

Messetilbud på strøm

Under boligmessen vil de besøkende som kommer innom oss få mulighet til å tegne ekstra gode strømavtaler. Mange har fortsatt mange spørsmål om strøm – og hvilken strømavtale som lønner seg. Kom innom oss for en prat om strøm og prognosene fremover (Fastpris tilbys ikke under årets boligmesse).

Elbilladere fra Zaptec

Trenger du en god elbillader hjemme? En god hjemmelader er en viktig, men stor investering. Visste du at den rimeligste ladingen er den du gjør hjemme hos deg selv? Med en riktig montert elbillader er sikkerheten i hjemmet ditt ivaretatt, og du kan lade når strømprisene og nettleien er på sitt laveste – også på natterstid.

Smart Energi samarbeider med Zaptec (produsent av elbilladere) og Installatøren Gruppen Fredrikstad (montering), og kunder hos oss kan nedbetale sin hjemmelader rentefritt over strømregningen! Standard installasjon av elbilladeren inngår i prisen.

MESSETILBUD: Smart Energi står på stand under boligmessen i Kongstenhallen 17.-19. mars. Smart Energis Lars Erik Hofgaard er blant rådgiverne du treffer på årets stand.

Solceller – fjorårets «snakkis»

Solceller på taket gjør det mulig å produsere din egen strøm. Overproduksjonen kan du selge tilbake til oss – til spotpris. I 2022 solgte vi rekordmange solcelleanlegg, hele 114 anlegg! Mange har imidlertid mange spørsmål når det kommer til prisen på solcelleanlegget og hva sluttsummen ender på. Dersom du er interessert i et pristilbud på solceller, oppfordrer vi deg til å komme innom oss under årets boligmesse. Vi hjelper deg med å finne ut av solforholdene på din bolig og hvor godt egnet hjemmet/hytta er for solceller.

Håper vi ses på Boligmessen 2023!

Dette bør du tenke på når du vurderer solceller

SOLCELLER: Lurer du på hvor godt egnet din bolig er for solceller? Under årets boligmesse får du svar på det meste om solceller når du besøker Smart Energis stand. Velkommen innom!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked