Skip links

Er du klar for IDYLL?

Vi i Smart Energi er stolte av vårt samarbeid med IDYLL Festivalen, som går av stabelen i Fredrikstad 16. – 17. juni. Ta turen innom Smart Energi-scenen (Amfiet) denne helgen for å oppleve noen av Norges største artister!

Vi i Smart Energi gleder oss ekstra mye til årets IDYLL på Isegran i Fredrikstad førstkommende helg. Det ligger an til knallvær, god stemning og fantastiske show med blant annet Karpe, Broiler, Dagny, Chris Holsten og mange flere.

(Dagsprogram for helgen finnes i IDYLL-appen!)

Som samarbeidspartner av IDYLL Festivalen får vi i tillegg vår «egen» Smart Energi-scene (Amfiet) i år. Her skal blant annet Erik og Kriss, Kristian Kristensen, Kamelen og Roc Boyz lage god energi i løpet av IDYLL-helgen.

– Det er stort for oss å kunne bidra til at amfiet fylles av noen av Norges største artister. Vi håper at alle besøkende får en helt fantastisk IDYLL-helg i Fredrikstad i solskinnet, sier Stig Andresen i Smart Energi.

 

Miljøfyrtårnsertifisert festival

IDYLL Festivalen gjør hvert år tiltak for å redusere fotavtrykket i forhold til klima og miljø, og festivalen har vært Miljøfyrtårnsertifisert siden 2017. I tillegg stilles det krav til IDYLL Festivalens underleverandører – og det handles inn kortreiste varer og Fairtrade-produkter i forbindelse med IDYLL.

Dette gjør at vi i Smart Energi er ekstra stolte over vårt samarbeid med IDYLL Festivalen 2023.

Ses vi på IDYLL?

Vi i Smart Energi gleder oss ekstra mye til årets IDYLL-festival. Som samarbeidspartner av IDYLL får vi vår egen Smart Energi-scene (Amfiet).

SMART ENERGI-SCENEN: Amfiet er Smart Energis scene under IDYLL Festivalen 2023. Her skal blant annet Erik og Kriss lage god energi i løpet av IDYLL-helgen. (Bildet er fra IDYLL 2022.)

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked