Skip links

Ekstra gunstige pakkeløsninger for solcellepaneler.

Fredrikstad Energis datterselskap, Smart Energi, tilbyr nå husstander i Fredrikstad ekstra gunstige pakkeløsninger for energirådgivning og solcellepaneler.

Som en del av Fredrikstad kommunes klimaarbeid, lyste kommunen i høst ut kr 500 000,- til et energiselskap som ønsker å drive et pilotprosjekt for å øke mengden solcellepanel hos husstandene i Fredrikstad. Konkurransen er nå over og Fredrikstad kommune valgte Smart Energi på bakgrunn av en særdeles god beskrivelse av det kommende prosjektet og unik erfaring med tilsvarende prosjekter i Norge.

Solcellepakkene leveres i flere ulike størrelser og et standardanlegg på 3 kWp, som vil produsere rundet 3200 kwh i året, vil etter Enovatilskudd koste ca. kr. 44 000,- med energistyring. Anleggene har en forventet levetid på minst 30 år. Her på nettsiden vår kan du få mer informasjon om solceller, eksisterende kunder og ikke minst følge andres produksjon live.

bestill solceller Fredrikstad

Du kan ta direkte kontakt med oss for å få en vurdering av hvor egnet din bolig er for solceller:
kontakt@smartenergi.com
• Tlf: 02361