Skip links

Smart Energi – en del av Fredrikstad Energi

Den første lyspæren i Norge ble tent i 1877 på Lisleby Bruk. Noen få år seinere, et steinkast unna, startet Fredrikstad Energis historie som Smart Energi er en del av. Fredrikstad Energi har en lang tradisjon i Fredrikstad hvor vårt hovedkontor ligger, og har i all tid hatt en solid og forutsigbar majoritetseier i Fredrikstad Kommune.

Smart Energi ble stiftet i 2010 og har vært med på flere av forsknings- og utviklingsprosjektene i demolaben Smart Energi Hvaler. Demolaben driftes av Fredrikstad Energi i samarbeid med Hvaler Kommune og NCE Smart Energy Markets.

Som en videreføring av verdiene i Fredrikstad Energi-konsernet har vi fokus på å utvikle produkter og tjenester med reell verdi, utvikle lokale arbeidsplasser og næringsliv i de regionene vi er og ikke minst; Gi tilbake til lokalsamfunnet.
I 2015 bestemte vi oss derfor for å la Smart Energi ta “steget fullt ut” med produkter og tjenester tilknyttet det grønne skiftet, basert på erfaringene vi har gjort oss i Smart Energi Hvaler.

Det grønne skiftet for private husholdninger startet på mange vis i Østfold, og Smart Energi har blitt belønnet med prisene “Årets lokale klimatiltak 2015” på Zerokonferansen og “Enovaprisen 2017” for sitt bidrag til det grønne skiftet.

Vi tilbyr alle våre tjenester i hele landet, men har et ekstra fokus på Fredrikstad og Østfold siden det ligger våre hjerter nær. Derfor sponser også Fredrikstad Energi-konsernet for eksempel FFK, Fredrikstad Ballklubb, Mozartfestivalen, Fredrikstad Skiklubb, Borredalen Rundt, Winter Classic, Rolvsøy IL og 450-folk i Fredrikstad for å nevne noen. Fordi vi som konsern har vært i regionen lenge og den betyr noe for oss.
Ved å ha en solid og forutsigbar eier i Fredrikstad Kommune går også deler av konsernets overskudd hvert år tilbake til Fredrikstads innbyggere.

Men å handle av en lokal leverandør skal ikke gi deg som kunde en dårligere deal; i 13 av de 14 siste månedene har vi hatt rimeligere strømpriser enn den andre store leverandøren i Fredrikstad. For en gjennomsnittlig husholdning betyr det et sted mellom 650 kr og 1000 kr i løpet av et år.

Kontakt oss gjerne på telefon 02361 eller kontakt@smartenergi.com om du har spørsmål, vi hjelper deg gjerne!

Har du lyst til å bli med på reisen…

Bestill Smart Strøm – den beste strømavtalen for deg som vil være med på det grønne skiftet

Vennlig hilsen
Terese Troy Prebensen
Daglig leder

Nettside av GP Media