Skip links

Allerede kort tid etter åpning var det gledelig stor trafikk ved Smart Energis stand under årets Boligmesse i Kongstenhallen. Her kan vi  friste med gode tilbud på solcelleanlegg, samt gratis strøm i april for de som tegner strømavtale, helt uten bindingstid. Ikke rart mange lar seg friste!

  

– Vi merker det er stor interesse for  solenergi. Både i forhold til at mange vil vite mer, og ikke minst om det egner seg med solceller  på egen bolig. Vi viser da solkartet på våre hjemmesider, hvor det er bare å taste inn den aktuelle adressen for å få fasiten, sier markedssjef Morten Hagen.

Ledende aktør

Som en av landets ledende aktører på markedet, kan Smart Energi bistå kundene gjennom hele prosessen; fra å finne det solcelleanlegget som egner seg best, til montering og igangsetting. I tillegg leverer vi en rekke tilleggsprodukter og -tjenester  du som kunde nyter godt av, blant annet at vi tilbyr oss å kjøpe tilbake  overskuddsproduksjon for 80 øre per kwh.

– Kom gjerne innom oss i løpet av helgen for å få et godt messetilbud eller mer informasjon om grønn energi og smarte hjem. Eller bare for å slå av en hyggelig prat!, sier Hagen.

Nettside av GP Media