Skip links

Sees vi i Bø?

Er du nysgjerrig på fornybar energi og går med en liten drøm om å bli din egen e-verkssjef? Vi skal delta på temamøte på HSN Campus i Bø tirsdag 20.03 og vil fortelle mer om blant annet solceller og energistyring for privat- og næringskunder.

Landets fremste ekspertise på bærekraftig bygging, energiløsninger forretningsutvikling, delingsøkonomier og miljø vil fortelle om et unikt tverrfaglig samarbeid for å utvikle et bærekraftig og fremtidsrettet boligfelt i Bø. Vi vil og få høre om aktualiteten til prosjektet på Bergenåsen i internasjonal sammenheng samt betydningen i nasjonal og lokal sammenheng. Smart Energi er blant landets største leverandører av solceller og vant i 2017 den prestisjetunge Enova-prisen for vår innsats med lokalproduksjon inn mot det grønne skiftet.

Du kan sjekke sol- og produksjonsforhold på akkurat ditt hus på vårt solkart. Vi vil være tilgjengelig for spørsmål i Bø på tirsdag, eller kontakt vår solcellespesialist Torbjørn på torbjorn.aasen@smartenergi.com

Mer informasjon om informasjonsmøtet finner du her.

Nettside av GP Media