Samarbeid med Norges raskeste elbåt

Norges råeste elektriske seilbåt ”Galactic Viking” er en av favorittene til å vinne årets Færderseilas, med Bjørn Lindgren som skipper. Med på seilasen er også Smart Energi – som sponsor!

- Dette er et fremtidsrettet fartøy som forhåpentligvis vil føre til at elbåter blir et vanlig begrep på sikt – slik elbiler blitt, sier markedssjef Morten Hagen hos Smart Energi.

- Både Bjørn Lindgren og Smart Energi er opptatt av det grønne skiftet, og vil gi våre bidrag for at det skal bli en realitet. I tillegg har begge parter skapt en vinnerkultur, derfor ville vi gjerne bli med på laget.

 

Jeg vil gjerne støtte Galactic Viking og tegner strømavtale

Tegner du strømavtale blir også med i trekningen av unike premier fra Galactic Vikings sponsorer og unike seilopplevelser på Galactic Viking:

  • Ved hver 50 nye kunde trekker vi et Helly hansen produkt til en verdi av 1699,-
  • Ved hver 100 nye kunde trekker vi en Helly Hansen Ægir jakke til en verdi av 12.000,-
  • Ved hver 150 nye kunde trekker vi 1 dag seiling med Open 60 seilbåt Galactic viking, 5 personer, med sol og vind garanti - + T-shirts og andre HH overraskelser…

 

Ekstreme ferdigheter

Galactic Viking er, med sine 60 fot, Norges eneste og største seilbåt som er 100% elektrisk drevet og med ekstreme egenskaper. Bjørn seilet den over fra Atlanteren fra Canada i 2016, og forteller at den tidligere eieren har seilt den alene rundt jorden to ganger. Båten het tidligere ”Spirit of Canada”.

Båten er drevet av fornybar energi som elektriske batterier, solceller og vindmøller. Den er blitt oppgradert med den nyeste teknologien innen digitale batterier, generatorer og navigering.

 

Alt skal klaffe

Svingkjøl og enormt seilareal gjør den til en av favorittene i årets Færderseilas, selv om skipperen selv tror det skal bli vanskelig å krysse mållinjen som første båt. Ikke minst på grunn av tidshandikappet den har fått.

- Jeg må ta igjen båter som starter 4-5 timer før meg, og årets seilas blir preget av uforutsigbare strøm- og vindforhold. Dessuten konkurrerer jeg mot team som har seilt sammen i ti år, minner han om.

I fjor røk førsteplassen med omtrent ett minutt, og Bjørn håper på en plass blant de tre beste.

- Men om alt klaffer, er det ikke umulig å gå helt til topps. Jeg skal i hvert fall gi alt, lover han og henviser til nettsiden www.galacticviking.com for mer informasjon og for å følge med underveis i denne tøffe regattaen.

Vi sier bare: Heia Galctic Viking!

 

PS: Fredagens utgave av Færderseilasen er den 70. i rekkefølge, og har målgang i Tønsberg.

 

Jeg vil gjerne støtte Galactic Viking og tegner strømavtale

Tegner du strømavtale blir også med i trekningen av unike premier fra Galactic Vikings sponsorer og unike seilopplevelser på Galactic Viking:
Ved hver 50 nye kunde trekker vi et Helly hansen produkt til en verdi av 1699,-
Ved hver 100 nye kunde trekker vi en Helly Hansen Ægir jakke til en verdi av 12.000,-
Ved hver 150 nye kunde trekker vi 1 dag seiling med Open 60 seilbåt Galactic viking, 5 personer, med sol og vind garanti - + T-shirts og andre HH overraskelser…

 

0 Responses

  1. […] https://www.smartenergi.com/blogg/seilas-galactic-viking/ […]