Skip links

Skal kjøre elbil det neste året

Geir Bjelland Pedersen trakk det lengste strået i For Fredrikstads/Smart Energis konkurranse og får disponere «Smartbilen» i ett år fremover! Geir og familien gleder seg til å kjøre elektrisk i tiden som kommer – og vi ser frem til å følge dem på reisen!

Fikk du med deg Smart Energis/For Fredrikstads konkurranse som pågikk i august? Responsen var enorm, og vi fikk inn over 800 påmeldinger fra folk i Fredrikstad og omegn som ønsket å vinne «Smartbilen» for ett år – en 2021-modell Volkswagen ID3.

Det var imidlertid Geir Bjelland Pedersen som trakk det lengste strået. Geir og familien fikk premien overlevert før helgen, og har nå startet på sin elektriske reise!

Skal dele av sine erfaringer

Stig Andresen, leder for salg og forretningsutvikling i Smart Energi, hadde gleden av å overlevere bilnøklene til familien Bjelland Pedersen. Nå ser han frem til å følge familien gjennom året.

– Hvorfor gi bort en elbil for ett år?

– Vi ønsker å gi en husholdning muligheten til å kjøre elektrisk. Dette fordi det sparer både miljøet og lommeboka å velge elbil fremfor bensin- eller dieselbil. Men å kjøre elektrisk kan også by på utfordringer og det kreves blant annet en del planlegging. Derfor vil vi gjerne dele Geir og familiens erfaringer med flere der ute som kan ha nytte av å lære mer om elbil. Kanskje lykkes vi med å påvirke noen til å parkere bensin- eller dieselbilen for godt? Elbil er jo fremtiden, slår Andresen fast.

Har gått til jobben i flere år

Geir og kona Silje er bosatt på vakre Skipstadsand på Hvaler, sammen med sine to barn Louisa og Wilmer. Geir jobber som lærer på Hvaler ungdomsskole, og har vært en gå-til-jobben-mann i flere år. Dette av to grunner – for å spare miljøet og for å slippe utgifter med to biler i husholdningen. Det er Silje som bruker familiens bil mest i det daglige. Geir ser nå frem til å kunne kjøre «Smartbilen» til og fra jobb, og gleder seg over at familien får færre logistikkutfordringer med to biler. «Smartbilen» blir familiens aller første elbil, og med i premien følger en ferdigmontert Zaptec Go hjemmelader. Dette så «Smartbilen» kan lades trygt og brannsikkert på Hvaler.

Vi gratulerer, og gleder oss til å følge Geir og familien gjennom året!

FOR FREDRIKSTAD

– fordi vi i Smart Energi bryr oss om lokalsamfunnet.

SMART
ELBILLADER

KR FRA 233,- pr.mnd.

Som kunde hos Smart Energi får du rentefri delbetaling og standard installasjon inkludert i prisen når du kjøper Zaptec Go via oss.

• Kontantpris: kr. 13 990 (inkl. standard installasjon)
Rentefri delbetaling over strømregningen: 389 kr/mnd i 36 måneder*
Rentefri delbetaling over strømregningen: 233 kr/mnd i 60 måneder*
* du må ha strømavtale hos Smart Energi for å kunne kjøpe lader på nedbetaling

Bestill her!

Eller ring oss på telefon 987 02361 for mer informasjon.


Installasjonen utføres av Installatøren Fredrikstad.

Kjøper strøm lokalt

Hils på noen av Smart Energis kunder i Fredrikstad! Mange kunder verdsetter at Smart Energi er en strømleverandør med en grønn profil – som har lang fartstid i Fredrikstad. Det synes vi er ekstra hyggelig!
Takk,
Dario Vigorelli!

Smartkunde #3912

Ciao! Dario er italieneren som bosatte seg på Kongsten i Fredrikstad, og som driver DVI tannklinikk i sentrum: – Det viktigste for meg er god service! Altså, la meg ta et eksempel: Har du glemt en regning får du tilsendt en hyggelig SMS fra Smart Energi med en påminnelse. Dette er måten å gjøre det på! Ellers støtter jeg helst de lokale bedriftene som gir tilbake til byen.

Takk,
Rolf Bakkum!

Smartkunde #1722

Rolf er pensjonist, er bosatt på Veum, og er lidenskapelig opptatt av LHL-Fredrikstad. – Jeg mener man får den aller beste servicen ved å bruke lokale leverandører. Vi har vært Smart Energi-kunder siden vi overtok huset her på Veum. Strømavtalen gir oss ekstra trygghet når strømprisen fyker i været – da vi har et pristak.

Tusen TAKK til våre nye kunder! 

Er du også interessert i en god strømavtale? Vi hjelper deg gjerne med å finne den avtalen som passer deg og ditt strømforbruk best.

Takk,
Fowsi Mahamad!

Smartkunde #3880

Fowsi bor sammen med sin kone og datter i St. Croix-området, nær sentrum. – Vi ble for en tid tilbake anbefalt å bytte til Smart Energi – et godt valg for oss. Vi er fornøyde med kundeservicen og at det er lett å komme i kontakt med Smart Energi. Selv om jeg pendler til Moss i jobbsammenheng, syntes jeg det er viktig å bruke lokale bedrifter i Fredrikstad.

Takk,
Glenn Henriksen!

Smartkunde #4194

Glenn har jobbet som tatovør i 22 år, og driver studioet Glenn Glitter på Holmen. – Jeg må vel innrømme at temaet strøm aldri har engasjert meg noe særlig. Men for en tid tilbake da jeg var på stadion og så FFK spille, meldte jeg overgang til Smart Energi. De har noe som heter  FFK Smart Strøm, en strømavtale som gir tilbake til klubben. Ekstra støtte til byens lokale lag og foreninger er bra!

Takk,
Ragnhild Solenes!

Smartkunde #1590

Ragnild bor nær Glomma, midt i sentrum. – Jeg valgte Smart Energi da jeg flyttet fra Narvik til Fredrikstad. Det er jo viktig å støtte de lokale bedriftene og ikke minst strømleverandøren i Fredrikstad. Jeg er også bevisst på å spare strøm i hverdagen og foretrekker en grønn og lav strømregning, som så mange andre.

Takk,
Olaf J. Hartmann-Johnsen!

Smartkunde #4862

Olaf bor sentralt til med flott utsikt over Fredrikstad. Han jobber til daglig som kirurg på Sykehuset Østfold. – Med to elbiler i garasjen, varmepumpeanlegg og solceller på taket, så kan man vel kalle meg over snittet interessert i tekniske løsninger. Vi ser også verdien i å handle strømmen lokalt, da dette gir gode ringvirkninger i byen vår.

Takk,
Elsa Popov!

Smartkunde #5216

Elsa Popov er bosatt på Kongsten, og brenner for det grønne skiftet. – Min far bor i England og har lenge skrytt av sitt solcelleanlegg. Det inspirerte også meg til å investere i solcellepaneler fra Smart Energi. Vi er opptatt av å spare vann, strøm, kjøre mindre bil og å være mest mulig «grønne». En annen sak som er viktig for oss er å støtte opp om lokale bedrifter og arbeidsplasser.

Det skal være enkelt for kunden å ta grønne valg.

Som del av Fredrikstad Energi-konsernet har vi over 120 års erfaring med strøm. Smart Energis røtter i Fredrikstad gjør at vi har et bankende hjerte for Fredrikstad. Er du interessert i en god strømavtale?

For Fredrikstad

For Fredrikstad er en digital møteplass der vi i Smart Energi vil inspirere deg. Som del av Fredrikstad Energi-konsernet har vi over 120 års erfaring med strøm.

Smart Energis røtter i Fredrikstad gjør at vi har et bankende hjerte for Fredrikstad. I tillegg vil vi ta samfunnsansvar ved å dele av kunnskapen vi besitter om strøm og strømrelaterte produkter. Et viktig mål er å bidra til at det er enkelt for kundene våre å ta grønnere valg. Og hva er vel bedre enn å dele gode historier som kan være til inspirasjon for flere i Fredrikstad?

For Fredrikstad ble startet opp i 2021 og driftes av Smart Energi. Vi holder til i Stabburveien i Fredrikstad. Du finner oss også på Facebook og Instagram.

Tips oss! Er du eller noen du kjenner gode på miljøvennlige løsninger? Fortell oss om hva dere gjør, og bruk hashtaggen #forfredrikstad i sosiale medier.

Vi heier

Vi heier, og støtter barn
og unge som stolt
sponsor

Vi deler

Vi deler av kunnskapen
vår om miljøvennlige
energiløsninger

Vi skaper

Vi skaper lokale verdier
og forteller gode
historier

SMART STRØM
Få 3mnd. uten fastbeløp!

Smart Strøm er en super avtale for deg som ikke vil ha noen overraskelser i løpet av vinteren. 

Avtalen følger spotprisen, og lave spotpriser gir deg automatisk lav pris. Samtidig inneholder avtalen en prisgaranti som vi uansett garanterer at din pris aldri skal overstige.

Fordeler:

• Fastbeløp kun kr. 39,- pr. måned
• Makspris på strømmen fra november til mars
• Gir deg automatisk lav pris når spotprisen er lav
• Kun etterskuddsvis betaling
• Gratis app og Mine Sider med full oversikt
over ditt kundeforhold

Les mer og bestill Smart Strøm

Lokal støttespiller

Stjernen Hockey

Smart Energi støtter Stjernen Hockey som sølvpartner.

Samarbeidet mellom Smart Energi og  Stjernen Hockey strekker seg flere år tilbake i tid. For Smart Energi er det særlig viktig å støtte opp om rekrutteringen av barn og unge til å drive idrett. Idretten trekker flere folk til Fredrikstad og samler mennesker! Du kan gi din støtte til Stjernen Hockey ved å ha strømavtalen hos Smart Energi.

Les mer

FBK

Smart Energi støtter FBK som gullpartner.

Smart Energi er med på reisen mot målet om å etablere Fredrikstad Ballklubb som en topp tre-klubb i Norge de kommende årene! Langsiktig støtte gir forutsigbarhet for FBK, og vi følger klubben videre gjennom en ny og spennende sesong. FBK får penger i klubbkassa ved at du velger å ha strømavtalen din hos Smart Energi.

Les mer

FFK

Smart Energi følger FFK videre.

Smart Energi har vært en trofast FFK-støttespiller i flere år. På hver hjemmekamp er vi med på å kåre banens beste. I tillegg arrangerer vi Smart Energi-cup hvert år – et arrangement som gir mange barn og unge fotballglede. Gi din støtte til FFK ved å være Smart Energi-kunde.

Les mer

Støtte til barn og unge

Vi gratulerer til årets vinnere i 2021 som hver får kr 10.000,-

🏅 BK Atlas Fredrikstad
🏅 Domkirkens jentekor
🏅 Fredrikstad Innebandyklubb
🏅 Kongstensvømmerne
🏅 Gressvik BMX-klubb

Grønne løsninger

Verksbyen – boliger med unik miljø-profil 

Som første borettslag og sameie i Norge kan beboere i Verksbyen i Fredrikstad produsere sin egen grønne strøm via solceller på taket – og selge overskuddsstrømmen videre på strømnettet. Smart Energi har levert energiløsninger til Arca Novas nye bydel som vokser frem ved Sorgenfridammen.

Les mer

Fredrikstads største solcelleanlegg

Det produseres om lag 140.000 kilowattimer på taket i Stabburveien, kontorbygget der Smart Energi holder til.

Solcelleanlegget i Stabburveien 18 dekker det meste av byggets behov. – Vi har benyttet den eksisterende bygningsmassen og tatt taket i bruk på enkleste vis, forteller Stig Andresen i Smart Energi.

Les mer

Zaptec Go på rentefri delbetaling

Zaptec Go er en norsk kvalitetslader, tilpasset alle el- og hybridbiler. Som kunde hos Smart Energi får du rentefri delbetaling over strømregningen og installasjon inkludert i prisen når du kjøper Zaptec Go via oss. 

Zaptec Go gir deg maks ladehastighet ut ifra kapasiteten på strømnettet, samt kjøretøyets hastighet. Zaptec Go gir trygg og sikker lading. Installering utføres av Installatøren Gruppen, vår lokale samarbeidspartner i Fredrikstad, og du kan velge mellom seks farger!

Les mer

Få et varmere lokalt
tilbud på strøm!

SEND SMS: smart + [ navnet ditt ] til 26166

ELLER RING OSS PÅ TLF 98702361 SÅ HJELPER VI DEG.

POST- OG BESØKSADRESSE
Smart Energi

Stabburveien 18
1617 Fredrikstad

Org.nr. 995 287 889

Nettside av GP Marked