Skip links

Zaptec Pro

Toppmodellen Zaptec Pro

Her får borettslaget eller sameiet en oppgradering av markedets smarteste og mest fleksible ladestasjon! Zaptec Pro har en robust finish, med et selvlukkende lokk. 4G sørger for en sømløs kommunikasjon mellom ladestasjonene. Dette kan medvirke til en rimeligere installasjon av ladesystem, uten bruk av ekstra nettverksløsninger.  

Ja, jeg vil vite mer

Zaptec har utviklet en helt spesiell måte å balansere mellom enfase- og trefaselading. Dette gjør at ladesystemet kan utnytte den tilgjengelige strømmen mer effektivt enn andre ladestasjoner. Det gir deg opptil 66 prosent bedre utnyttelse av strømmen du har tilgjengelig.  

Det er smart å tenke fremover. Klargjøring av alle parkeringsplassene i borettslaget/sameiet for elbillading gjør det enkelt å installere ladestasjoner senere. Installatøren sørger for at alt er klart den dagen alle beboerne får seg elbil.

Du kan lese av forbruket og se rapporter for hver bruker eller ladestasjon i portalen, Zaptec Portal. Du kan også bruke en av Zaptecs partneres automatiske betalingsløsninger.

Smart Energi tilbyr egen laderådgiver for bedrifter. Som kunde hos oss er dere sikret veiledning i prosjektet fra start til mål. Vi er en trygg samarbeidspartner med lange tradisjoner. Smart Energi holder til i Fredrikstad og støtter nærmiljøet.

ZaptecPro

Toppmodellen Zaptec Pro

Her får borettslaget eller sameiet en oppgradering av markedets smarteste og mest fleksible ladestasjon! Zaptec Pro har en robust finish, med et selvlukkende lokk. 4G sørger for en sømløs kommunikasjon mellom ladestasjonene. Dette kan medvirke til en rimeligere installasjon av ladesystem, uten bruk av ekstra nettverksløsninger.  

ZAPTEC ladesystemer vil alltid være kostnadsfritt i bruk for anleggseier. Det er enkelt for borettslag/sameier å hente ut historikk og fakturere den enkelte beboer for ladeforbruk. Hvis man ikke ønsker å administrere systemet på egenhånd, finnes det andre muligheter. Et alternativ er å benytte seg av betalingstjenestene som Smart Energi tilbyr. Her blir alt fra support til betaling tatt hånd om. Dette gjør at styret i borettslag/sameier kan bruke tiden på andre oppgaver.  

Lastbalansering
Sammen med andre ZAPTEC Pro vil tilgjengelig strøm i installasjonen fordeles mellom enhetene automatisk.

Fasebalansering
I et system med andre ZAPTEC Pro vil ladestasjonen kunne styres til å velge fase eller starte 3-fase lading.

Klikk her for å se hvordan ZAPTEC ladesystem fungerer

Skytjenesten ZAPTEC Portal er hjernen bak smarte ladeløsninger. Systemet muliggjør overvåking, balansering og fordeling av strøm på best mulig måte mellom ladestasjonene. I portalen har installatører og eiere av installasjonen full oversikt på statusen til ladestasjonene. Her kan du legge til, konfigurere, oppdatere, og overvåke ladestasjoner, lese ladehistorikk, registrere brukere og mye annet. 

Les mer om ZAPTEC Portal.

Vi er her for å støtte deg på din ladereise

Ring oss

Ta kontakt med oss på 987 02361

Send oss e-post

Send din henvendelse til kontakt@smartenergi.com

Ladeveiledning

Book en samtale med vår ladeveileder.

Nettside av GP Marked