Skip links

Produser din egen strøm i dag

Produser din egen strøm i dag

Lavere energikostnader

Er du nysgjerrig på mulighetene til å produsere egen strøm? Kanskje selge overskuddsstrøm tilbake til nettet ? Du er ikke alene, vi har sørget for at stadig flere husstander i dag er probrukere – det vil si at de både produserer og forbruker strøm.  Det er lønnsomt – og det føles godt!

  • Selvforsynt av strøm i deler av året
  • Salg av overskuddsstrøm
  • Enova-støtte
  • Styringssystemer

 

Med solcelleanlegg på taket, kan du bli selvforsynt med strøm i deler av året. Du kan i tillegg selge eventuell overskuddsproduksjon tilbake til nettet via oss. Vi ordner alt sammen!

Strøm du produserer selv slipper du å betale nettleie og avgifter på. Det er også gode støtteordninger gjennom Enova, og vi hjelper gjerne til med søknaden (vi har lang erfaring på dette området).

Før du kan komme i gang med egen produksjon, er det imidlertid mange hensyn å ta: Hvor egnet er boligen og eiendommen for solcellepaneler? Hvilket anlegg gir mest effekt?  Hva må avklares  av tekniske og økonomiske forhold rundt tilknytning av produksjonsanlegget til strømnettet osv.

Men det er ingen grunn til å gi opp før du har kommet i gang! Vi er en ledende aktør innen solenergi, og kan bistå med alt fra befaring til ferdigstillelse og igangsetting.

Alle som monterer denne type solcelleanlegg må koble anlegget til strømnettet for å kunne bli en Plusskunde. Etter å montert flere hundre anlegg har vi god erfaring med de forskjellige netteierne i Norge, våre montører og elektrikere sørger for at dette går så smidig som mulig.

Med solcelleanlegget kommer det en strømavtale og avtale om tilbakekjøp av overskuddsstrøm, les mer her.

Ønsker du ytterligere informasjon eller en hyggelig og uforpliktende prat, ring oss gjerne på tlf: 987 02361.

Send meg tilbud på solceller
Nettside av GP Marked