Skip links

Rentefri nedbetaling over strømregningen

Som en fordel for våre kunder som ønsker det, så tilbyr vi rentefri finansiering av ladeboksen inkludert standard montering.

Vi tilbyr finansering med nedbetaling over 36 mnd (3 år). Finansieringen er helt rentefri, men månedsbeløpet inkluderer et termingebyr på kr 35,- pr måned for å dekke våre finanskostnader og administrasjon med nedbetalingsordningen.

Man kan når som helst avslutte nedbetalingen ved å betale ut restbeløpet.

Merk at det tilkommer en fraktkostnad på kr. 349,- per bestilling. Denne vil fremkomme som et engangsbeløp på første faktura etter at nedbetalingen er trådt i kraft.

Ved flytting vil det være mulig å fortsette nedbetalingen via strømabonnementet på den nye adressen, så fremst vi får en strømleveranse til den nye adressen. Det mest naturlige vil likevel være å betale ut elbilladeren når man selger boligen, siden laderen ikke kan tas med når man flytter.

For å kjøpe elbillader hos Smart Energi forutsettes det at man også har et strømabonnement hos oss. Dersom man underveis i nedbetalingsperioden avslutter strømabonnementet, vil også nedbetalingen opphøre og man blir sluttavregnet og fakturert for restbeløpet.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål knyttet til finansiering/nedbetaling over strømregningen.

Nettside av GP Marked