Skip links

Smart Solkontroll

Få full oversikt over kjøp og salg av energi!

Gjennom Smart Solkontroll får du full oversikt over strømproduksjonen og eget energiforbruk i sanntid. Der er lønnsomt, og det er veldig gøy!

Send henvendelse på solceller
  • Full kontroll på hva du kjøper og selger av energi
  • Alt foregår i sanntid og du får all historikk!
  • Gir økt fokus på energiforbruket
  • Enkelt å spare strøm – og penger!

Vi tilbyr alle som har solceller på taket produktet Smart Solkontroll. Du får full oversikt over hva du produserer og hva du bruker av strøm i boligen din. Det gir en unik innsikt i egne vaner, og hvordan husstanden kan spare energi – og penger!

Smart Solkontroll monteres av elektriker. Det settes opp en forbruksmåler i sikringsskapet og en enhet i tilknytning til din inverter. Alt er koblet opp til en gateway. Du kan også montere tilleggsenheter for å måle varmtvann og elbil. Det kommer kontinuerlig oppgradering av løsninger som gir mulighet for å styre informasjon og enheter i boligen din mot når du produserer din egen strøm. Å kunne tidsstyre strømforbruket slik at det spres mest mulig ut over døgnet, blir en viktig faktor i vår hverdag. Etter en forhåndsdefinert timeplan, blir de store effektforbrukerne i boligen koplet ut og inn. Eksempelvis er varmtvannstanken på kun på dagtid, mens elbilen lades nattestid. Det forhindrer de store effekttoppene, og reduserer dermed belastningen i nettet. Med effektbaserte tariffer i distribusjonsnettet, som vil bli innført i hele landet, gjør energistyringen at du samtidig sparer penger.

Fra nettbrettet og smarttelefonen har du full oversikt over både egen energiproduksjon og energiforbruk i sanntid.

Har du eller planlegger du å installere solceller, er dette produktet for deg!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Smart Energi på Facebook

Nettside av GP Media