Skip links

Vi kjøper strømmen din

Vi kjøper overskuddsstrømmen din!

Selg din overskuddsproduksjon til oss!

Når solcelleanlegget ditt produserer mer strøm enn du forbruker, kan vi kjøpe det tilbake av deg – for landets beste pris!

Et solcelleanlegg produserer naturlig nok mest strøm i sommerhalvåret. Det er samtidig den årstiden vi bruker minst strøm til oppvarming, som kan resultere i at anlegget produserer mer energi enn du har behov for. Dette leveres automatisk tilbake til strømnettet, som du får en avtalt godtgjørelse for.

Du må bruke strømmen når du produserer den.

Visste du at strøm er ferskvare?
Strømmen du produserer må du bruke der og da. Mye av din strømproduksjon går ut på strømnettet før du rekker å bruke det, og strømmen du bruker på kvelden må du allikevel betale for.

Vi gir deg muligheten til å selge din overskuddsproduksjon tilbake til oss for 1 kr per kWh om du blir strømkunde – Norges beste pris. Det gjelder selv om du ikke har kjøpt solcelleanlegget hos oss, men betinger at du har AMS-måler. Du må i tillegg være registrert som plusskunde hos din nettleverandør. Dette kan ansvarlig installatør for solcelleanlegget ditt melde inn til nettselskapet.

Reduser strømregningen ved å selge strømmen du ikke bruker.

Vi ønsker å kjøpe den strømmen du ikke bruker.
Det er ingenting som kreves av deg utover at du er strømkunde hos oss. Du får 1,- inntil 5000 kWh i løpet av et kalender år, leverer du mer enn dette får du Nord Pool Spot timespris.

Se dine muligheter for å produsere solenergi på taket

Se mulighetene for ditt tak

Finn ditt tak

Selg din solenergi til Smart Energi

Nettside av GP Marked