Skip links

Vi kjøper strømmen din

Vi kjøper overskuddsstrømmen din!

Selg din overskuddsproduksjon til oss!

Vi kjøper strømmen din. Når solcelleanlegget ditt produserer mer strøm enn du forbruker, kan vi kjøpe det tilbake av deg!

Et solcelleanlegg produserer naturlig nok mest strøm i sommerhalvåret. Det er samtidig den årstiden vi bruker minst strøm til oppvarming, som kan resultere i at anlegget produserer mer energi enn du har behov for. Dette leveres automatisk tilbake til strømnettet, som du får en avtalt godtgjørelse for.

Visste du at strøm er ferskvare?
Strømmen du produserer må du bruke der og da. Mye av din strømproduksjon går ut på strømnettet før du rekker å bruke det, og strømmen du bruker på kvelden må du allikevel betale for.

Vi gir deg muligheten til å selge din overskuddsproduksjon tilbake til oss for Nord Pool spot om du blir strømkunde. Det gjelder selv om du ikke har kjøpt solcelleanlegget hos oss, men betinger at du har AMS-måler. Du må i tillegg være registrert som plusskunde hos din nettleverandør.

Vi ønsker å kjøpe den strømmen du ikke bruker.
Det er ingenting som kreves av deg utover at du er strømkunde hos oss. Du får Nord Pool Spot timespris og det er ingen begrensinger på hvor mye du kan selge, men du må være nettokjøper av strøm i løpet av et kalenderår.

Se dine muligheter for å produsere solenergi på taket

Se mulighetene for ditt tak

Finn ditt tak

Selg din solenergi til Smart Energi

Nettside av GP Marked