Skip links

Sammen blir vi bedre!

Om oss

I Smart Energi  jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Vi har hele tiden fokus på å være i forkant av utviklingen og bidra med bærekraftige og framtidsrettede løsninger. 

Smart Energi er et ungt selskap som springer ut av snart 130 år gammel tradisjon i Fredrikstad Energi-konsernet. Om du ønsker å kjøpe strøm, produsere din egen, ta i bruk smarthus-løsninger eller energieffektivisere huset ditt ønsker vi at du skal kunne bruke oss som en god sparringspartner og energirådgiver. Vårt fokus er på den grønne, kostnadseffektive energiopplevelsen for alle strømkunder i Norge.

Vi tenker derfor litt utradisjonelt for et strømselskap og har hvert år et sted mellom 800 og 1000 mennesker innom kontorene våre på temakvelder for å bli utfordret og sendt i riktig retning. Flere av kundene våre er deltagere i forsknings- og utviklingsprosjekter hvor de får teste ut nye løsninger før de kommer til markedet.

Siden 2015 har vi vært blant Norges største leverandør av solceller til privatmarkedet i Norge og har vært så heldige å vinne «Årets lokale klimatiltak» på Zerokonferansen for arbeidet med «Hvaler Solpark.» I 2017 vant vi «Enovas innovasjonspris» for å ha tatt det grønne skiftet ut til de tusen hjem på en enkel, lettfattelig og rimelig måte. Det ville vi aldri klart uten å ha det som må sies å være en god miks av Norges beste kunder.

Utfordre oss gjerne du også, sammen blir vi bedre.

Vi er miljøsertifiserte!

Miljfyrtarn-norsk-farger_

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Smart Energi på Facebook

Nettside av GP Media