Skip links

Sammen blir vi bedre!

Om oss

I Smart Energi  jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Vi har hele tiden fokus på å være i forkant av utviklingen og bidra med bærekraftige og framtidsrettede løsninger. 

Smart Energi er et ungt selskap som springer ut av snart 130 år gammel tradisjon i Fredrikstad Energi-konsernet. Om du ønsker å kjøpe strøm, produsere din egen, ta i bruk smarthus-løsninger eller energieffektivisere huset ditt ønsker vi at du skal kunne bruke oss som en god sparringspartner og energirådgiver. Vårt fokus er på den grønne, kostnadseffektive energiopplevelsen for alle strømkunder i Norge.

Vi tenker derfor litt utradisjonelt for et strømselskap og har hvert år et sted mellom 800 og 1000 mennesker innom kontorene våre på temakvelder for å bli utfordret og sendt i riktig retning. Flere av kundene våre er deltagere i forsknings- og utviklingsprosjekter hvor de får teste ut nye løsninger før de kommer til markedet.

Siden 2015 har vi vært blant Norges største leverandør av solceller til privatmarkedet i Norge og har vært så heldige å vinne «Årets lokale klimatiltak» på Zerokonferansen for arbeidet med «Hvaler Solpark.» I 2017 vant vi «Enovas innovasjonspris» for å ha tatt det grønne skiftet ut til de tusen hjem på en enkel, lettfattelig og rimelig måte. Det ville vi aldri klart uten å ha det som må sies å være en god miks av Norges beste kunder.

Utfordre oss gjerne du også, sammen blir vi bedre.

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Smart Energi på Facebook

Nettside av GP Media