Skip links

Solceller

solceller_1Smart Energi tilbyr helhetlige solcelleanlegg ferdig installert på din bolig, fritidsbolig, landbrukseiendom, borettslag/ sameier eller næringsbygg.

Jeg vil gjerne ha tilbud på solceller

Inkludert i våre solcellepakker er Smart Solkontroll som fra 01.01.2017 blant annet gir deg mulighet til å selge din overskuddsproduksjon tilbake til oss for 80 øre, Norges beste pris. I tillegg kan 10 av dine naboer gjennom tjenesten Smarte Nabolag kjøpe av din grønne, kortreiste, overskuddsproduksjon med 25 % rabatt på innkjøpspris. Prisen er garantert ut 2018 og vi kjøper inntil 5.000 kWh per kunde.

Solceller for bolig
Vår anbefaling er å tenke solanlegg i tråd med ditt forbruk. Har du høyt forbruk, så bør du ha større anlegg. Alle som monterer denne type solcelleanlegg må koble anlegget til strømnettet, og dermed bli en Plusskunde. Å være Plusskunde betyr at du selger strømmen du produserer, som du ikke benytter selv, tilbake til nettet. Du kan også velge å montere deler av utstyret selv, og dermed spare litt penger. Du får Enovastøtte. Les mer om solceller for bolig

Solceller for fritidsbolig og hytter
For fritidsbolig gjelder mange av de samme muligheter som for bolig, men du får ikke Enovastøtte. Les mer om solceller for fritidsbolig

Solceller for landbruk
Vi tilbyr gode løsninger for bønder og landbruk som ønsker å gå i gang med solceller. Kontakt Torbjørn Aasen, tlf. 908 57 800.

Solceller for borettslag/ sameier
Vi tilbyr gode løsninger for borettslag/ sameier som ønsker å gå i gang med solceller. Kontakt Torbjørn Aasen, tlf. 908 57 800.

Solceller for næringseiendom
Vi tilbyr gode løsninger for eiere av næringseiendom som ønsker å gå i gang med solceller. Kontakt Torbjørn Aasen, tlf. 908 57 800.

Jeg vil gjerne ha tilbud på solceller

 

Nettside av GP Media