Skip links

Solceller

Solceller passer for de fleste hjem

Solenergi er lys- og varmestråler fra Sola. Sola er en formidabel energikilde. Mengden av solenergi som treffer Jorden i løpet av ett år, er om lag 15 000 ganger større enn hele verdens årlige energiforbruk. Den totale mengde utstrålt energi fra Sola er mer enn to milliarder ganger større enn energimengden som treffer jordoverflaten.

Les mer om Solceller

Start din solreise

Start din solreise

Finn ditt tak

Vi kjøper strømmen din

Visste du at strøm er ferskvare?

Strømmen du produserer må du bruke der og da. Det betyr at mye av strømproduksjon går ut på strømnettet før du rekker å bruke den, og at du allikevel må betale for strømmen du bruker på kvelden.

Vi gir deg muligheten til å selge inntil 5 000 kWh per år i overproduksjon for 1 krone per kWh om du blir strømkunde hos oss – Norges beste pris. Det gjelder selv om du ikke har kjøpt solcelleanlegget hos oss, men betinger at du har en AMS-måler.

Les mer

Har du allerede solceller og vil selge oss strøm?

Da er du velkommen til oss! Om du har solceller allerede gjør ingen ting. Følg linken nedenfor å sikre deg en av landets beste strømavtaler for deg med solceller!

Bestill kjøp og salg av strøm

Panelvalg

Blå paneler

  • Bestselger!
  • Vårt rimeligste panel
  • Til skrått og flatt tak

Premium paneler

  • Høyere ytelse
  • Passer til de fleste tak
  • Perfekt til sorte tak

Sunstyle

  • Moderne panel
  • Til skrått tak
  • Diskret utseende

Produser din egen strøm

Produser din egen strøm

Solcelleanlegg har en rekke fordeler, som gjør at du kan produsere din egen strøm. Strømmen du ikke bruker kan du selge tilbake til nettet. Med Smart Energi og Enova med på laget kan du få støtte til anlegget. Det er godt både for miljøet og lommeboka!

Smart Energi er steget foran på grønn energi. Allerede i 2015 lanserte vi solceller for hus og hytter på Hvaler, som markerte startskuddet for en storstilt satsing på solceller for privatpersoner i Norge. I dag har Hvaler satt seg i en unik posisjon: Øyriket har nemlig den høyeste tettheten av solcelleanlegg i Norge!

Flere og flere blir bevisste på fordelene med solcelleanlegg, som gjør at du kan produsere din egen strøm. Strømmen du ikke bruker selv kan du selge tilbake til nettet via Smart Energi.

Se dine muligheter
Nettside av GP Marked