Skip links

Solceller

Solceller – en lønnsom investering

Spar penger på å produsere din egen strøm med solceller på taket – og selg overskuddsstrømmen tilbake til oss! Solen er en formidabel energikilde, og solceller blir en stadig viktigere del av energimiksen i Norge. Solceller omdanner solenergi til elektrisk energi ved hjelp av fotovoltaisk effekt. Strømmen kan du forbruke selv – og energien som blir til overs transporteres videre til andre forbrukere via overføringsnettet. Dermed kan du forsyne både ditt eget hjem og nabolaget med kortreist, «grønn» strøm. Du får i tillegg støtte fra ENOVA. Visste du at solceller passer for de fleste hjem?

Les mer om Solceller

Solkartet - finn din bolig

Solkartet - finn din bolig

Finn ditt tak

Vi kjøper strømmen din

Selg overskuddsstrømmen til oss

Visste du at strøm er ferskvare? Strømmen som produseres fra solceller må forbrukes her og nå. Dette betyr at mye av strømproduksjonen fra et solcelleanlegget vil gå ut på strømnettet før du rekker å forbruke det, og at du må betale for den strømmen du forbruker på kveldstid.

Solceller lønner seg likevel, vi betaler Nord Pool spot for din overproduksjon. Siden alle som har solceller tilknyttet nettet blir strømmen målt pr time og det er også slik du får betalt for den. Du kan selv velge hvilken strømavtale du ønsker på forbruket ditt, se mer her. Dette gjelder også for kunder som ikke har kjøpt solcelleanlegget via oss (betinger at du har AMS-måler).

Les mer

Har du allerede solceller og vil selge oss strøm?

Velkommen til oss, selv om du har kjøpt solcelleanlegget ditt hos en annen leverandør! Som kunde hos Smart Energi kan du selge overskuddsproduksjon fra solcelleanlegget ditt til oss.

Bestill kjøp og salg av strøm

Panelvalg

Blå paneler

  • Bestselger!
  • Vårt rimeligste panel
  • Til skrått og flatt tak

Premium paneler

  • Høyere ytelse
  • Passer til de fleste tak
  • Perfekt til sorte tak

Sunstyle

  • Moderne panel
  • Til skrått tak
  • Diskret utseende

Produser din egen strøm

Produserer strøm til seg selv – og litt av nabolaget

Olaf Hartmann-Johnsen fra Fredrikstad regner med at han og familien kommer til å spare rundt 8000,- på strømregningen hvert år, takket være solcelleanlegget som er i full drift på taket i Fredrikstad. Solcelleanlegget til familien som består av 7 x 8 meter med sorte premiumplater  er levert av Smart Energi.

Les mer
Nettside av GP Marked