Skip links

Hos oss betaler du kun for strømmen du har brukt

– Vi fakturerer kun for strømmen som kundene våre har brukt, forteller Stig Andresen i Smart Energi. I tillegg trekkes strømstøtten fra på strømregningen når du er kunde hos oss.

Denne høsten har mange strømkunder henvendt seg med spørsmål om hvordan fakturering foregår hos Smart Energi. Dette etter at Tibbers krisegrep ble kjent.

Les også: Forbrukertilsynet: Tibbers forskuddsbetaling er brudd på loven

 

Etterskuddsvis betaling – med strømstøtten trukket fra

Smart Energi-kunder trenger ikke å være i tvil – vi fakturerer kun etterskuddsvis, forteller Stig Andresen, leder for salg og forretningsutvikling i Smart Energi.

– Ja, vi fakturerer kun for strømmen som kundene våre allerede har brukt. I en svært krevende tid med høye strømpriser er vi også glade for å kunne tilby gjennomfakturering (strøm og nettleie på samme faktura), sier Andresen, og påpeker:

– Det er en viktig fordel å ha strøm og nettleie samlet på samme faktura når strømprisene er så høye som nå. Det dreier seg om store beløp, og vi går en krevende vinter i møte. Når strømstøtten trekkes direkte fra på strømregningen, trenger ikke kundene våre å vente på strømstøtteutbetaling fra sin nettleverandør.

Fordeler hos Smart Energi:

  • Etterskuddsvis betaling av strømregningen
  • Gjennomfakturering (strøm og nettleie på samme faktura)
  • Strømstøtten trekkes fra på strømregningen
  • Enkel bestilling på våre nettsider
  • Trenger du hjelp? Våre kunderådgivere hjelper deg på telefon/chat

ETTERSKUDDSVIS: – Vi fakturerer kun for strømmen som kundene våre har brukt, forteller Stig Andresen i Smart Energi.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked