Skip links

Fredrikstad

App

Lokal sponsing – fordi vi har hjerte for Fredrikstad

Vi i Smart Energi bidrar hvert år med finansiell støtte til lokalsamfunnet der vi driver virksomhet. Vi er stolt samarbeidspartner til FFK, Stjernen Hockey og Fredrikstad Ballklubb. I tillegg støtter vi hvert år klubber i Fredrikstad og omegn som driver med idrett og kultur. Tiltak for barn og unge prioriteres når vi tildeler støtte. I tillegg prioriteres de som har fokus på bærekraft, klima og miljø.

Nyhet! Smart Energi-fondet

Smart Energi-fondet tilbyr støtte på inntil 10.000 kroner, øremerket til ulike fritids- og aktivitetstilbud for barn og unge i Fredrikstad og omegn! Pengene kan for eksempel gå til nye drakter til et fotballag, eller til kulisser for et barneteater. Bærekraftige tiltak blir prioritert. Søk om støtte til klubben i ditt hjerte.

SØK HER

I tillegg til strøm hjelper vi deg gjerne med:

Varmepumpe
Høsten 2023 tilbyr vi varmepumper! Varmepumpe er en energismart investering som hjelper deg med å redusere strømforbruket. Nå kan du som bor i Fredrikstad-området skaffe deg en av markedets beste varmepumper, og nedbetale rentefritt over strømregningen! Varmepumpen monterer vi for deg. Les mer

Elbillading
Smart Energi tilbyr norskproduserte elbilladere fra Zaptec til privat- og bedriftsmarkedet. Kjøper du elbillader via oss, monterer vi laderen for deg. Laderen kan nedbetales rentefritt over strømregningen! Les mer

Solceller
Solceller gir et mer bærekraftig og økonomisk hjem. Med solceller på taket produserer du din egen strøm. Overskuddsstrømmen kan du selge til oss. Les mer

Spør oss om energirådgivning

Våre kundeveiledere har lang erfaring med strøm og strømrelaterte produkter. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss for en hyggelig strømprat!

Kontakt

Smart Energi-fondet - vinnere høsten 2023 er kåret!

Finn ut hvilke lag og foreninger som mottok kr. 10.000 i støtte fra Smart Energi-fondet høsten 2023.

Les mer

Unikt solcelleprosjekt i Fredrikstad

Smart Energi bidrar til å levere energiløsninger til Verksbyen-prosjektene i Fredrikstad. Beboere i Verksbyen produserer sin egen kortreiste strøm via solceller på taket og selger overskuddsstrøm ut på strømnettet – som første borettslag og sameie i Norge.

Bedriftsbesøk hos Batteriretur

Batteriretur i Fredrikstad er blant Smart Energis mest energieffektive næringskunder. Egenprodusert energi fra solceller, solfangere og fjernvarmeanlegget på Øra gjør at selskapet har et begrenset behov for å kjøpe strøm.

Les mer

Aktuelt

Nettside av GP Marked