Skip links

Fredrikstad

Kundeservice
Strømavtale
App

Stolpejakten 2024

Sammen med Fredrikstad Skiklubb er vi stolt sponsor av årets stolpejakt! Stolpejakten går ut på å finne ulike stolper i Fredrikstad og omegn. Stolpebesøkene kan registreres på papir, nett, eller i app. Stolpejakt er et bra tiltak for å øke fysisk aktivitet, og det er helt gratis å delta i stolpejakten. Nå er hele 150 stolper er plassert ut! Ta turen til Gamlebyen og finn Smart Energis stolpenummer – så spanderer vi en kopp kaffe på Mormors Café. Riktig god tur og god stolpejakt!  

Smart Energi-fondet

Hvaler sjøspeidergruppe var blant vinnerne av Smart Energi-fondet i 2023. Sjøspeidergruppen har over femti medlemmer, tilbyr et bredt spekter av spennende aktiviteter, og er generelt opptatt av å respektere miljøet. De unge speiderne får hvert år mulighet til å delta aktivt i prosjekter for å lære mer om bærekraft – og hvordan man tar vare på miljøet på en god måte.

Smart Energi-fondet tilbyr støtte på inntil 10.000 kroner, øremerket til ulike fritids- og aktivitetstilbud for barn og unge i Fredrikstad og omegn. Pengene kan for eksempel gå til nye drakter til et fotballag, eller til kulisser for et barneteater. Bærekraftige tiltak blir prioritert. Søk om støtte til klubben i ditt hjerte.

SØK HER

I tillegg til strøm hjelper vi deg gjerne med:

Varmepumpe
Høsten 2023 tilbyr vi varmepumper! Varmepumpe er en energismart investering som hjelper deg med å redusere strømforbruket. Nå kan du som bor i Fredrikstad-området skaffe deg en av markedets beste varmepumper, og nedbetale rentefritt over strømregningen! Varmepumpen monterer vi for deg. Les mer

Elbillading
Smart Energi tilbyr norskproduserte elbilladere fra Zaptec til privat- og bedriftsmarkedet. Kjøper du elbillader via oss, monterer vi laderen for deg. Laderen kan nedbetales rentefritt over strømregningen! Les mer

Solceller
Solceller gir et mer bærekraftig og økonomisk hjem. Med solceller på taket produserer du din egen strøm. Overskuddsstrømmen kan du selge til oss. Les mer

Spør oss om energirådgivning

Våre kundeveiledere har lang erfaring med strøm og strømrelaterte produkter. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss for en hyggelig strømprat!

Kontakt

Smart Energi-fondet - vinnere høsten 2023 er kåret!

Finn ut hvilke lag og foreninger som mottok kr. 10.000 i støtte fra Smart Energi-fondet høsten 2023.

Les mer

Unikt solcelleprosjekt i Fredrikstad

Smart Energi bidrar til å levere energiløsninger til Verksbyen-prosjektene i Fredrikstad. Beboere i Verksbyen produserer sin egen kortreiste strøm via solceller på taket og selger overskuddsstrøm ut på strømnettet – som første borettslag og sameie i Norge.

Bedriftsbesøk hos Batteriretur

Batteriretur i Fredrikstad er blant Smart Energis mest energieffektive næringskunder. Egenprodusert energi fra solceller, solfangere og fjernvarmeanlegget på Øra gjør at selskapet har et begrenset behov for å kjøpe strøm.

Les mer

Aktuelt

Nettside av GP Marked