Skip links

Smart Energi-fondet: Høstens vinnere er kåret!

Hvaler sjøspeidergruppe, Nesodden ressurskafé, Kragerø IF Håndball og Røyken skoles musikkorps gikk alle til topps i vår kåring, og vil motta kr. 10.000 i støtte fra Smart Energi-fondet denne høsten.

Smart Energi deler ut 10.000 kroner til gode formål i lokalområdene våre (Fredrikstad, Follo, Røyken og Kragerø) denne høsten.

Gjennom Smart Energi-fondet ønsker vi å hjelpe lokale ildsjeler og frivillige, slik at drømmer og ambisjoner kan realiseres.

 

– Stor pågang

Høsten 2023 gikk Hvaler sjøspeidergruppe, Nesodden ressurskafé, Kragerø IF Håndball og Røyken skoles musikkorps til topps, forteller kommunikasjonsrådgiver Anja Ringnes Nilsen i Smart Energis markedsavdeling.

– Responsen har vært over all forventning. Vi har opplevd stor pågang, og fikk inn over 400 søknader. Det har derfor vært en lang prosess å velge ut vinnerne, men vi har prioritert tiltak som vi mener at vil komme mange til gode. Vi har også merket oss at disse fire kandidatene har gjort seg ekstra bemerket i forhold til å ha et positivt fokus på miljø, frivillighetsarbeid og veldedige formål, sier Nilsen, og påpeker:

– Vi gleder oss til å bli bedre kjent med disse fire organisasjonene, og vi håper at tilskuddet fra Smart Energi-fondet vil komme godt med i det gode arbeidet de allerede gjør. Nesodden ressurskafé, som er en gratis møteplass for lokalmiljøet, har allerede invitert oss på besøk før jul. Det synes vi er veldig hyggelig, og vi kommer gjerne, sier Nilsen.

STOR PÅGANG: – Vi har opplevd stor pågang, og fikk inn over 400 søknader til Smart Energi-fondet, forteller kommunikasjonsrådgiver Anja Ringnes Nilsen.

 

Tar imot nye søknader – søknadsfrist 1. mai

Alle vinnerne av Smart Energi-fondet høsten 2023 er kontaktet på telefon og mail. Alle søkere som ikke er tildelt midler fra Smart Energi-fondet skal ha blitt kontaktet på mail.

Smart Energi-fondet deles ut to ganger i året, og neste søknadsfrist er satt til 1. mai 2024.

Vi har allerede åpnet for nye søknader, og man søker enkelt via Smart Energis nettsider (se link under).

Fortell oss allerede nå hva ditt lag/forening/organisasjon ønsker støtte til!

Les mer og søk Smart Energi-fondet her

 

(Foto av Røyken Skoles Musikkorps deles med tillatelse)

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked