Skip links

Få full oversikt over strømforbruket ditt med Smart Energi-appen

I høst har Smart Energi-appen kommet i ny utgave. I appen har du full kontroll over strømforbruket ditt, du kan følge med på hva strømprisen din er til enhver tid – og du har enkel oversikt over dine kundeforhold. Lær mer om Smart Energi-appens funksjoner!

Har du tatt i bruk Smart Energi-appen enda? Smart Energi-appen er kostnadsfri i bruk for deg som er kunde hos oss. Vårt viktigste mål med appen er at den skal hjelpe deg i hverdagen slik at du kan ha full oversikt over strømmen din.

 

Energibesparende funksjoner

Vi i Smart Energi gleder oss over å tilby kundene våre en ny og forbedret app med nye funksjoner denne høsten. Appen hjelper deg blant annet med å planlegge strømforbruket ditt, forteller Stig Andresen i Smart Energi.

– Målet er at appen skal gi deg som kunde full kontroll, slik at du kan planlegge strømforbruket ditt på en god måte. Appen har i tillegg et brukervennlig design, og har nylig gjennomgått flere tekniske forbedringer. Vårt kompetansemiljø jobber også stadig med å videreutvikle appen.

– Hva slags tilbakemeldinger har dere fått fra kundene om den nye appen, så langt?

– Tilbakemeldingene fra kundene er stort sett positive, og vi opplever at kundene forstår det meste av appens funksjoner. Men vi anbefaler at man tester ut og prøver seg litt frem, sier Andresen, og understreker:

– Vi har forståelse for at det kan være mye nytt for mange når en ny app introduseres. Dersom man trenger hjelp til å komme i gang med appen, bistår gjerne en av våre kunderådgivere deg.

Last ned Smart Energi-appen her

Strømpris app

NYHET: Timesprisen som vises i Smart Energi-appen tar utgangspunkt i strømavtalen du har tegnet hos Smart Energi. Grafene viser deg derfor på detaljnivå hva dine strømkostnader ligger på.

 

Dette er nytt i Smart Energi-appen:

Info om dagens og morgendagens priser

Hvordan utvikler strømprisen seg de neste timene? I Smart Energi-appen kan du følge med på strømprisen for inneværende time og se snittpris for dagen. Trykk på Hjem-knappen for å følge med på strømprisen.

Ved å trykke direkte på grafen får du opp et mer detaljert oversiktsbilde over prisutviklingen gjennom døgnet. Du ser blant annet tydelig når strømprisen er på sitt laveste og høyeste gjennom døgnet.

Din timespris tar utgangspunkt i strømavtalen du har tegnet hos Smart Energi, og viser deg på detaljnivå din kostnad inkludert strømstøtte. Siden prisen som vises tar utgangspunkt i din personlige strømavtale, kan denne variere i forhold til andre kunder.

 

Følg med på strømforbruket ditt

I appen kan du under Forbruk følge med på hvor mange kWh du har brukt så langt denne måneden. Oversikten viser deg også totalforbruket for forrige måned, samt totalforbruket for samme måned i fjor.

Ved å klikke på grafen for Kostnad kan du se all historikk knyttet til dine kostnader hos oss. Her kan du også følge med på din egen gjennomsnittskostnad for strøm så langt denne måneden.

Merk at grafen kun viser strømkostnadene, og at andre kostnader knyttet til nettleie og avgifter tilkommer.

 

Oversikt over dine produkter

Under Produkter finner du din strømavtale. I tillegg ser du dine tilleggsprodukter fra Smart Energi, dersom du har bestilt noen.

Har du kjøpt produktet Smartlading? I så fall har du full oversikt over alle dine ladekostnader. Du kan velge mellom «smartlading» og «normallading». Ved å smartlade elbilen lader du når strømprisen er på sitt laveste gjennom den planlagte ladeperioden.

 

Min side – full oversikt over ditt kundeforhold

Lurer du på noe rundt ditt kundeforhold hos oss? Under Min side i appen har vi samlet viktig informasjon for deg. Blant annet kan du se en detaljert oversikt over alle dine fakturaer, du kan bytte konto dersom du har flere kundeforhold hos oss, og du kan bestemme hvilke varslinger du ønsker å motta fra Smart Energi. Her finner du også snarvei til kundeservice, hvis du vil komme i kontakt med en av våre kunderådgivere.

Under Min konto ser du ditt kundenummer og din egen kontaktinfo. Her kan du enkelt endre telefonnummer og e-post.

Har du flere kundeforhold hos Smart Energi? Logg inn i appen med kundenummer og pinkode (ikke mobilnummer).

koble opp

FULL OVERSIKT: I Smart Energi-appen har du oversikt over alle dine produkter. Kunder med produktet Smartlading kan styre elbilladingen fra appen. Ved å smartlade lader du elbilen når strømprisen er på sitt laveste gjennom ladeperioden.

Også verdt å vite om Smart Energi-appen:

  • Flere i familien som vil bruke appen? Logg inn med kundenummer og pin (ikke mobilnummer)
  • Min side: Velg hvilke push-varslinger du vil motta i appen
  • Min side: Se hvilken app-versjon du har
  • Min side: Velg værstasjon, og sjekk i Forbruk hvorvidt strømforbruket ditt er naturlig ut ifra utetemperaturene der du befinner deg
  • Min side: Velg hvilke kanaler du ønsker å motta informasjon i
  • Min side: Logge ut-funksjon
  • Husk meg-funksjon: Appen husker deg ved første innlogging
  • Ved oppdateringer: Appen oppdateres automatisk

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked