Skip links

Kragerø

Kundeservice
Strømavtale
App

Fikk 10.000 kroner fra Smart Energi-fondet

Kragerø Håndball mottok nylig midler fra Smart Energi-fondet! Pengene har gått til å få på plass et nytt styrkerom i Kragerøhallen som er gratis å bruke for de besøkende. Klubben håper at styrkerommet vil fungere som en sosial møteplass fremover, der de som vil kan komme og trene, og «henge» litt sammen etterpå.

Kragerø Håndball jobber målbevisst med integrering og inkludering. Med nytt utstyr på styrkerommet er styrketrening mulig å få til for alle, uavhengig av økonomi, forteller klubbutvikler Line Lagerød-Nilsen.

– Vi er veldig takknemlige for pengene vi har fått fra Smart Energi-fondet. Vi har stor tro på at styrkerommet vil bli flittig brukt som et alternativ til andre treningssentre i Kragerø. Styrkerommet kommer også til å bli brukt av våre «Håndballheter», en gruppe personer med ulike funksjonshemminger, forteller Langerød-Nilsen. (Bildet deles med tillatelse)

Gå til Smart Energi-fondet

I tillegg til strøm hjelper vi deg gjerne med:

Varmepumpe
Høsten 2023 tilbyr vi varmepumper! Varmepumpe er en energismart investering som hjelper deg med å redusere strømforbruket. Nå kan du som bor i Kragerø-området skaffe deg en av markedets beste varmepumper, og nedbetale rentefritt over strømregningen! Varmepumpen monterer vi for deg. Les mer

Elbillading
Smart Energi tilbyr norskproduserte elbilladere fra Zaptec til privat- og bedriftsmarkedet. Kjøper du elbillader via oss, monterer vi laderen for deg. Laderen kan nedbetales rentefritt over strømregningen! Les mer

Solceller
Solceller gir et mer bærekraftig og økonomisk hjem. Med solceller på taket produserer du din egen strøm. Overskuddsstrømmen kan du selge til oss. Les mer

Spør oss om energirådgivning

Våre kundeveiledere har lang erfaring med strøm og strømrelaterte produkter. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss for en hyggelig strømprat!

Kontakt

Lokal sponsing virker!

Smart Energi støtter og tilrettelegger for at våre unge og håpefulle skal kunne drive med kultur og idrett i Kragerø.

Nyhet! Smart Energi-fondet

Smart Energi-fondet tilbyr støtte på inntil 10.000 kroner, øremerket til ulike fritids- og aktivitetstilbud for barn og unge i Kragerø og omegn! Pengene kan for eksempel gå til nye drakter til et fotballag, eller til kulisser for et barneteater. Bærekraftige tiltak blir prioritert. Søk om støtte til klubben i ditt hjerte.

I 2022 delte vi ut 50.000 kroner til klubber/foreninger som tilrettelegger for organiserte fritidstilbud/aktiviteter for barn og unge. Hellekirke barne- og ungdomskor, Mini og Angels Helle, var blant vinnerne og vant 10.000 kroner!

SØK HER

Aktuelt

Nettside av GP Marked