Skip links

Kragerø

App

Kragerø Kraft blir til Smart Energi

Høsten 2023 samler vi Smart Energi-familien under samme navn, og Kragerø Kraft blir til Smart Energi. Samme hjerte for lokalmiljøet, bedre tilpasset for å tilby kundene våre gode energiprodukter- og tjenester!

Som kunde vil du merke lite til overgangen. Du beholder strømavtalen du har hatt hos Kragerø Kraft, og du mottar din faktura på samme måte som tidligere. Du blir også møtt av de samme ansatte som før.

Les mer

I tillegg til strøm hjelper vi deg gjerne med:

Varmepumpe
Høsten 2023 tilbyr vi varmepumper! Varmepumpe er en energismart investering som hjelper deg med å redusere strømforbruket. Nå kan du som bor i Kragerø-området skaffe deg en av markedets beste varmepumper, og nedbetale rentefritt over strømregningen! Varmepumpen monterer vi for deg. Les mer

Elbillading
Smart Energi tilbyr norskproduserte elbilladere fra Zaptec til privat- og bedriftsmarkedet. Kjøper du elbillader via oss, monterer vi laderen for deg. Laderen kan nedbetales rentefritt over strømregningen! Les mer

Solceller
Solceller gir et mer bærekraftig og økonomisk hjem. Med solceller på taket produserer du din egen strøm. Overskuddsstrømmen kan du selge til oss. Les mer

Spør oss om energirådgivning

Våre kundeveiledere har lang erfaring med strøm og strømrelaterte produkter. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss for en hyggelig strømprat!

Kontakt

Lokal sponsing virker!

Smart Energi støtter og tilrettelegger for at våre unge og håpefulle skal kunne drive med kultur og idrett i Kragerø.

Nyhet! Smart Energi-fondet

Smart Energi-fondet tilbyr støtte på inntil 10.000 kroner, øremerket til ulike fritids- og aktivitetstilbud for barn og unge i Kragerø og omegn! Pengene kan for eksempel gå til nye drakter til et fotballag, eller til kulisser for et barneteater. Bærekraftige tiltak blir prioritert. Søk om støtte til klubben i ditt hjerte.

I 2022 delte vi ut 50.000 kroner til klubber/foreninger som tilrettelegger for organiserte fritidstilbud/aktiviteter for barn og unge. Hellekirke barne- og ungdomskor, Mini og Angels Helle, var blant vinnerne og vant 10.000 kroner!

SØK HER

Aktuelt

Nettside av GP Marked