Skip links

Follo

App

Smart Energi-fondet

Nesodden ressurskafé er blant organisasjonene som har mottatt 10.000 kroner fra Smart Energi-fondet. – Målet vårt er at de som kommer hit skal oppleve en pulserende møteplass hvor alle er alle velkomne, forteller leder Camilla Schaanning Larsen.

Les mer

I tillegg til strøm hjelper vi deg gjerne med:

Varmepumpe
Høsten 2023 tilbyr vi varmepumper! Varmepumpe er en energismart investering som hjelper deg med å redusere strømforbruket. Nå kan du som bor i Follo-området skaffe deg en av markedets beste varmepumper, og nedbetale rentefritt over strømregningen! Varmepumpen monterer vi for deg. Les mer

Elbillading
Smart Energi tilbyr norskproduserte elbilladere fra Zaptec til privat- og bedriftsmarkedet. Kjøper du elbillader via oss, monterer vi laderen for deg. Laderen kan nedbetales rentefritt over strømregningen! Les mer

Solceller
Solceller gir et mer bærekraftig og økonomisk hjem. Med solceller på taket produserer du din egen strøm. Overskuddsstrømmen kan du selge til oss. Les mer

Spør oss om energirådgivning

Våre kundeveiledere har lang erfaring med strøm og strømrelaterte produkter. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss for en hyggelig strømprat!

Kontakt

Nyhet! Smart Energi-fondet

Smart Energi-fondet tilbyr støtte på inntil 10.000 kroner, øremerket til ulike fritids- og aktivitetstilbud for barn og unge i Follo og omegn!

SØK HER

Smart Energi støtter Nesodden IF

Smart Energi er stolt samarbeidspartner av Nesodden Idrettsforening, en breddeidrettsforening som tilbyr hele 12 ulike idretter, samt «Aktiv på Dagtid».

Med nærmere 2300 medlemmer er Nesodden IF et stort idrettslag i landsmålestokk. Nesodden IF har gjennom flere år bidratt til at barn, unge og voksne har hatt glede av idrett og aktivitet. Idrettsklubbens motto er «idrettsglede for alle».

Aktuelt

Nettside av GP Marked