Skip links

Værste velger Smart Energi

Publisert: 09.03.2017, Forfatter: Terese Troy Prebensen

Værste AS i Fredrikstad har inngått en avtale om strømleveranse for sine eiendommer med Smart Energi AS og partene ser frem i mot samarbeidet.
«Vi har lagt merke til arbeidet Smart Energi og Fredrikstad Energi-konsernet har gjort rundt det grønne skiftet,» sier administrerende direktør i Værste AS, Trond Delebekk. «I kombinasjon med konkurransedyktige priser falt valget derfor på Smart Energi,» fortsetter han.

Administrerende direktør i Smart Energi, Terese Troy Prebensen, følger opp: «Vi er svært glade for at en så markant aktør som Værste velger oss som leverandør, også håper og tror jeg partene kan finne flere samarbeidsarenaer utover strøm. Begge parter har som kjent grønne ambisjoner,» avslutter hun.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked