Skip links

Besøk oss på boligmessen i Fredrikstad!

Smart Energi er på plass i Kongstenhallen fra 8.-10. mars. Kom innom vår stand og sjekk ut våre messetilbud. Her kan du få svar på det du måtte lure på om våre strømavtaler, elbilladere, varmepumper og solceller.

Boligmesse 2024: Hent din fribillett her!

Messetilbud på strøm

Under boligmessen vil de besøkende som kommer innom oss få mulighet til å tegne ekstra gode strømavtaler. Mange har fortsatt mange spørsmål om strøm – og hvilken strømavtale som lønner seg. Kom innom oss for en prat om strøm og prognosene fremover (Fastpris tilbys ikke under årets boligmesse).

Hjemmelader

Trenger du en god elbillader hjemme? Da har vi løsningen for deg. Vi tilbyr Zaptec Go og under Boligmessen kjører vi kampanjepriser for våre besøkende.

Investeringen i en god hjemmelader er viktig, men også betydelig. Nå har du muligheten til å spre kostnadene over strømregningen din – helt uten renter. Standard installasjon av elbilladeren er inkludert i prisen.

Med en korrekt montert hjemmelader, kan du være trygg på at sikkerheten i hjemmet ditt er ivaretatt. Du kan lade bilen din når strømprisene og nettleien er på sitt laveste – selv om det er på nattestid.

Les mer om våre ladere her

MESSETILBUD: Smart Energi står på stand under boligmessen i Kongstenhallen 8.-10. mars. Smart Energis Lars Erik Hofgaard er blant rådgiverne du treffer på årets stand.

Varmepumper

Innkjøp av en varmepumpe er en fornuftig investering med mange fordeler. En varmepumpe sikrer ikke bare et behagelig inneklima, men gir deg også opp til fem ganger mer varme for pengene. Akkurat nå har vi kampanjepris på Samsung Windfree Nordic 12. Besøk vår stand og få mer informasjon om denne pumpen.

Nedbetaling over strømfaktura

En effektiv og pålitelig varmepumpe er en investering som vil lønne seg over tid, men vi forstår at det kan være en betydelig kostnad å betale kontant. Derfor tilbyr vi rentefri nedbetaling over strømregningen for å gjøre det mer overkommelig for deg.

Les mer om våre varmepumper her

Solceller

Solceller på taket gjør det mulig å produsere din egen strøm. Overproduksjonen kan du selge tilbake til oss – til spotpris. I 2022 solgte vi rekordmange solcelleanlegg, hele 114 anlegg! Mange har imidlertid mange spørsmål når det kommer til prisen på solcelleanlegget og hva sluttsummen ender på. Dersom du er interessert i et pristilbud på solceller, oppfordrer vi deg til å komme innom oss under årets boligmesse. Vi hjelper deg med å finne ut av solforholdene på din bolig og hvor godt egnet hjemmet/hytta er for solceller.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg, send inn skjema her

Håper vi ses på Boligmessen 2024!

solcelle på tak

SOLCELLER: Lurer du på hvor godt egnet din bolig er for solceller? Under årets boligmesse får du svar på det meste om solceller når du besøker Smart Energis stand. Velkommen innom!

Boligmesse 2024: Hent din fribillett her!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked