Skip links

Vi forenkler prosessen så mye som mulig

Er det sol nok her i nord?

Er det din tur til å bestille solcelleanlegg i år?

Østlandet har kommet langt når det gjelder egenproduksjon hos private husholdninger, og Østfold er det fylket med høyest tetthet av private solcelleanlegg. Er det din tur til å bestille solcelleanlegg i år?

Vi får flere forskjellige spørsmål når det gjelder kjøp av solceller og har forsøkt og forenkle prosessen så mye som mulig. Vi koordinerer bestilling, montering, elektriker, ny automatisk strømmåler fra nettselskapet og kjøper tilbake det du eventuelt selger ut på nettet igjen om du ønsker. Er du medium nevenyttig monterer du lett ditt eget solcelleanlegg. Har du flatt tak og et par kompiser for hånden er det gjort på en lørdags formiddag.

Er det sol nok her i nord?

Dette spørsmålet får vi ofte. Svaret på det er ja. Vi har faktisk like mange soltimer flere steder på Østlandet som nord i Italia. I tillegg har vi mer stabilt vær enn mange andre steder i Europa, og stabilt bedre vær veier opp for høyere enkelttemperaturer.
Solceller yter også godt i lave temperaturer, og det er ikke lenger slik at solcellepanel bare yter når himmelen er skyfri.

Okei, så kulde er bra - men hva da med snø?

Solcellepanelene er ganske glatte, så den første snøen hvert år vil trolig smelte og skli av. Men la oss også være ærlige på at i desember, januar og februar vil solcelleanlegget ditt produsere svært lite – men det er mest sannsynlig også da du risikerer å få snø på anlegget ditt.

Økonomi i solcelleinvesteringer

Vi anbefaler alle våre kunder å sette opp solcelleanlegg optimalisert til eget forbruk. Grunnen til det er at hver kwh du produserer og bruker selv vil være den mest lønnsomme kwh for deg.
Med støtteordninger fra Enova og optimal produksjon kan du ha nedbetalt solcelleanlegget ditt på 10-12 år, mens anlegget leveres med effektgaranti på hele 25 år. Det er det faktisk butikk i – også i Norge.
Follo Energis søsterselskap Smart Energi er en av Norges største leverandører av solceller. Les her om en av deres kunder i Ski.

Kontakt oss gjerne på telefon 02011 eller kontakt@folloenergi.no om du vil at vi skal sjekke ut solforholdene akkurat på ditt hus!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked