Skip links

Hus og hytte? Samle strømavtalene dine

Sommeren står for tur, og er du hytteeier lønner det seg å se over strømavtalene dine før ferien. Visste du at det kan være mye å spare på å samle strømavtalene dine for både hus og hytte hos Smart Energi?

Ved å samle avtalene dine får du full oversikt over strømoverforbruket ditt i Smart Energi-appen. I tillegg holder du lettere oversikt med kun én faktura. Sist, men ikke minst er det viktig å velge en strømavtale som lønner seg for lommeboka.

Nettleie kan gi dyr hyttestrøm

Ifølge tall fra SSB er hyttestrømmen i snitt 50 prosent dyrere enn helårsboligen. I Norge avhenger prisen av nettleien. Mange hytter ligger utenfor allfarvei, og kostnadene for nettleie skal fordeles på færre forbrukere enn i et vanlig boligfelt. Dette er grunnen til at de fleste hytter har dyr nettleie. Nettleien kan det være vanskelig å få gjort noe med, men strømavtalen bør du sette deg inn i – da det er mye penger å spare på å velge rett avtale. Det kan være smart å gå over strømavtalene dine nå før ferien, og sikre at du ikke betaler mer for hyttestrømmen enn du må.

Smart Energi erfarer at mange hytteeiere betaler mer for strømmen fordi de ikke er like prisbevisste når det kommer til fritidsboligen – og ikke har satt seg godt nok inn i egen strømavtale. Samtidig bruker stadig flere mer strøm på hytta fordi mange har behov for å lade el- eller hybridbilen.

FERIETID: Det er penger å spare på å samle strømavtalene dine for både hus og hytte hos Smart Energi før ferien.

Få velkomsttilbud nå

Smart Energi kan levere strøm over hele landet, og stadig flere strømkunder velger å samle strømavtalene sine hos oss. Det praktiske rundt byttet av strømleverandør blir ordnet for deg av en av våre kunderådgivere.

Usikker på hvilken avtale som lønner seg på hytta? Snakk med oss, så finner vi den beste avtalen for deg ut ifra ditt behov. Bestiller du avtale nummer to hos oss nå, blir strømregningen litt hyggeligere – da du får du tre måneder uten fastbeløp på avtale nummer to. I tillegg hjelper vi deg med å finne en hyttestrømavtale som lønner seg for deg.

 

Bestille, eller vil du vite mer?

Ring oss på: 987 02 361 eller send en SMS med kodeord SMART til 26166.
Du kan også sende en mail: kontakt@smartenergi.com

Les også: Våre strømavtaler

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked