Skip links

Lokale merkevarer samles under Smart Energi

Follo Energi, Røyken Kraft og Kragerø Kraft blir alle en del av Smart Energi fra 1. september. Overgangen betyr at kundene skal kontakte Smart Energi ved spørsmål fremover – og at de lokale merkevarenavnene forsvinner.

Fra 1. september 2023 skal historien til merkevarene Follo Energi, Røyken Kraft og Kragerø Kraft videreføres gjennom Smart Energi. Overgangen skjer som følge av nye kundebehov, forteller daglig leder Hilde Bekkevard.

 

– Positivt for kundene

Når overgangen skjer i september vil kundene beholde den samme strømavtalen som de per i dag har, og man vil bli møtt av de samme ansatte på telefon. Smart Energi vil i tillegg tilby nyhetsbrev og gi energiråd basert på lokale behov.

I forbindelse med overgangen flyttes lokalt innhold på Follo Energi, Røyken Kraft og Kragerø Krafts nettsider over på Smart Energis nettsider. Utover dette vil kundene merke svært lite til overgangen, tror Bekkevard. Dette siden merkevarene har levert tjenester gjennom Smart Energi-familien i flere år.

– Vi tror at de fleste kunder vil oppleve overgangen som positivt. Smart Energi er et selskap i vekst, og kundene vil få tilgang på en rekke fordeler i tiden som kommer, sier Bekkevard, og forklarer:

– Smart Energi kommer blant annet til å starte opp med salg av varmepumper som kan nedbetales rentefritt over strømregningen denne høsten. I tillegg har vi nylig lansert en splitter ny app med funksjoner som gjør det lettere for kundene å redusere strømforbruket. I alt ser vi frem til å tilby forbedrede produkter og energitjenester gjennom Smart Energi-merkevaren, sier Bekkevard.

Hilde Bekkevard i Smart Energi ser frem til å tilby kundene en rekke fordeler i tiden som kommer.

POSITIVT: Follo Energi, Røyken Kraft og Kragerø Kraft blir en del av Smart Energi fra 1. september. – Vi tror at de fleste kundene vil oppleve overgangen som positiv, siden man vil få tilgang på en rekke fordeler i tiden som kommer, sier daglig leder Hilde Bekkevard i Smart Energi.

 

– Litt vemodig

At Follo Energi, Røyken Kraft og Kragerø Kraft forsvinner som merkevarer føles litt vemodig, men alle ansatte vil fortsette å jobbe under merkevaren Smart Energi, forteller Bekkevard.

– Ja, det føles litt vemodig. Samtidig må vi ta innover oss at strømbransjen er i endring og at det viktigste jo er å tilby kundene gode produkter i et konkurranseutsatt marked. Det vil vi jobbe knallhard for i tiden som kommer, under merkevaren Smart Energi.

 

Nyhet: Søk Smart Energi-fondet!

Når Smart Energi-navnet etableres flere steder på Østlandet og Sørlandet, vil selskapet ha økt fokus på lokal verdiskapning. Dette blant annet gjennom sponsing av diverse idretts- og kulturlag.

I tillegg kommer Smart Energi hvert år til å dele ut midler til barn og unge, gjennom det nye konseptet Smart Energi-fondet. Smart Energi-fondet tilbyr støtte på inntil 10.000 kroner som eksempelvis kan gå til nye drakter til et fotballag eller til kulisser til et barneteater. Smart Energi åpner for å ta imot søknader to ganger årlig.

– Vi ser frem til å dele ut de første midlene gjennom Smart Energi-fondet. Vi oppfordrer lag og foreninger i områdene der vi nå etablerer oss, om å sjekke ut fondet. Vi i Smart Energi gleder oss til å bidra positivt for barn og unge i årene som kommer, sier Bekkevard.

Smart Energi-fondet

NYHET: Smart Energi lanserer i høst det nye konseptet Smart Energi-fondet, som tilbyr støtte på inntil 10.000 kroner til barn og unge.

Om Smart Energi:

  • Smart Energi tilbyr strøm, elbillading og solceller til privat- og bedriftsmarkedet. I høst vil vi også tilby varmepumper.
  • Smart Energis formål er å tilby energitjenester som hjelper kundene med å ta miljøvennlige valg.
  • Selskapet Smart Energi ble stiftet i 2010 og består av 11 ansatte.
  • Smart Energi har hovedkontor i Fredrikstad, og er fra 2023 en del strømsalgskonsernet Yve.
  • Smart Energi har kunder over hele landet, men har flest kunder på Østlandet og Sørlandet.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked