Skip links

Smart Energi Cup: Ung fotballglede på stadion

Helgen 2.-3. september er det igjen klart for Smart Energi Cup på Fredrikstad stadion. Denne høsten arrangeres cupen for syvende gang!

Smart Energi Cup på Fredrikstad stadion er blitt en årlig happening som vi i Smart Energi ser frem til hver høst. Den populære barnecupen samler lag og klubber fra hele Østfold til en helg der ung fotballglede står i fokus. I år arrangeres Smart Energi Cup for syvende gang.

 

Fotballglede også for de minste

Smart Energi Cup arrangeres i samarbeid med Fredrikstad Fotballklubb, og har siden oppstarten vært en 5’er-cup for unge fotballspirer. Barna lærer å konkurrere lagmessig på en tilrettelagt og trygg måte, og de får kjenne på mestring og fotballglede gjennom helgen. Nytt av året er at også de minste får være med når vi arrangerer 3v3 for de minste.

Vårt mål med Smart Energi Cup er å gi unge fotballspirer mulighet til å utfolde seg gjennom fotballsporten. Vi håper også at unge fotballtalenter skal få mersmak på sporten.

 

Smart Energi og FFK – samarbeid gjennom flere år

Smart Energi har gjennom flere år vært en viktig samarbeidspartner for Fredrikstad Fotballklubb. Blant annet kårer vi banens beste spiller under hjemmekampene på stadion. FFK er plankebyens store stolthet, som vi i Smart Energi er stolte støttespillere til!

Smart Energi Cup 2023 arrangeres på Fredrikstad stadion lørdag 2. og søndag 3. september.

Les også: Smart Energi Cup 2023 – påmelding

Smart Energi Cup:

  • Arrangeres i samarbeid med Fredrikstad Fotballklubb, på Fredrikstad stadion.
  • Samler lag og klubber fra hele Østfold.
  • I 2023 arrangeres cup’en for syvende gang!
  • 5’er-cup for barn. I 2023 er cupen utvidet så også de minste kan være med.
  • Arrangeres 2.-3. september 2023.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked