Skip links

Søk om støtte via Smart Energi-fondet!

Denne høsten deler vi ut inntil 10.000 kroner til gode formål i lokalområdene våre. Søknadsfrist: 1. oktober!

I høst kommer «Barn og unge»-støtten vår i ny og forbedret utgave. Vi kaller det for Smart Energi-fondet. Som tidligere deler vi ut inntil 10.000 kroner til gode formål i lokalområdene våre – og vi deler ut støtte til flere vinnere.

 

Hvem kan søke om støtte?

Kanskje trenger du og laget ditt nye håndballdrakter? Går dere med en drøm om å sette opp en teaterforestilling? Eller trenger sangkoret deres nye sangbøker? Alle med tilknytning til våre lokalområder Fredrikstad, Follo, Røyken og Kragerø kan søke Smart Energi-fondet.

Uansett hva du/dere trenger støtte til, tar vi gjerne imot deres søknad!

Les også: Les mer og søk Smart Energi-fondet her

 

Søknadsfrist 1. oktober

Gjennom Smart Energi-fondet ønsker vi å hjelpe lokale ildsjeler og frivillige, slik at deres drømmer og ambisjoner kan realiseres. Smart Energi-fondet deles ut to ganger per år, og høstens søknadsfrist er satt til 1. oktober.

Send oss en søknad du også!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked