Skip links

Fem fordeler med varmepumpe

En god varmepumpe gir behagelig inneklima, og er energibesparende, miljøvennlig og enkel i bruk. I tillegg kan du bruke varmepumpen din til kjøling. Her er fem gode grunner til å investere i en varmepumpe.

Vurderer du å skaffe deg varmepumpe? Varmepumper ferdig montert er en nyhet hos Smart Energi denne høsten. En god varmepumpe har mange fordeler – og her er fem gode grunner til hvorfor det er smart å investere i en varmepumpe!

Les også: Varmepumpe på rentefri nedbetaling hos Smart Energi

1. Lavere energiutgifter

Med en varmepumpe kan du redusere energibehovet – og energiutgiftene, siden du får inntil fem ganger mer varme for pengene, sammenlignet med vanlig elektrisitetsfyring. Hvor mye energi du kan spare avhenger av flere forhold. Blant annet har størrelsen på boligen betydning, samt hvor godt isolert boligen er. I tillegg har det betydning hva slags klima du er bosatt i, samt hvor høyt energiforbruk du har.

 

2. Miljøvennlig

Varmepumpen utnytter energien i omgivelsene svært effektivt, og er derfor et miljøvennlig oppvarmingsalternativ. Når varmepumper erstatter elektrisk oppvarming, frigjøres blant annet elektrisitet. En varmepumpe har heller ingen lokale utslipp.

 

3. Enkel og effektiv oppvarming

En luft-til-luft varmepumpe, som er den vanligste varianten, har én utedel og én innedel. Utedelen henter varmeenergi fra uteomgivelsene, og innedelen avgir varme innendørs.  Modeller med kraftige kompressorer kan produsere varme ned til 30 minusgrader. En riktig montert varmepumpe trenger minimalt med vedlikehold, gir jevn og god temperatur og er generelt enkel i bruk. Flere varmepumpevarianter kan fjernstyres fra telefonen din.

 

4. God komfort og godt inneklima

En luft til luft-varmepumpe, gir behagelig inneklima. Varmepumpens filter fungerer som en effektiv luftrenser som filtrerer vekk støvpartikler i luften. Varmepumper er derfor anbefalt for personer med astma og allergier.

 

5. Effektiv kjøling

De fleste varmepumper kan også brukes til kjøling – og gjør det mulig å holde en komfortabel innetemperatur selv på varme sommerdager! Med en normal norsk sommer trenger varmepumpen minimalt med energi for å kjøle ned boligen din på en god måte.

EFFEKTIV: En god varmepumpe gir deg mer varme, og kjøling, for pengene.

Har du spørsmål om våre varmepumper?

Smart Energi tilbyr ferdig monterte varmepumper som kan nedbetales rentefritt over strømregningen. Vi tilbyr tre ulike modeller, fra Mitsubishi og Panasonic. Lurer du på hva slags varmepumpe som kan passe for ditt hjem, eller vil du vite mer om våre varmepumper?

Kundesenteret vårt hjelper deg gjerne, og du treffer våre rådgivere på både telefon, mail og chat.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked