Skip links

Solceller for bedrifter

Bidrar til økt konkurransekraft

Solceller for bedrifter: Stadig flere ser verdien i å investere i solkraft som energikilde i næringsbygg, det være seg i eksisterende bygg eller i planleggingen av nye. Smarte energi- og klimaløsninger er lønnsomt, gir økt konkurransekraft og skaper økt stolthet hos de ansatte. Vi hjelper dere gjerne i gang!

  • enova-støtte
  • reduserte kraftkostnader
  • grønn image
  • stolte og miljøbevisste ansatte
  • salg av overskuddsenergi

Mange næringsbygg egner seg ypperlig for solceller, og vil være en svært lønnsom investering for bedriften. Vi bistår dere gjerne med alt fra rådgiving og dimensjonering av anlegg til ferdigstillelse og igangsetting.

Som Plusskunde hos oss, kan du selge eventuell overskuddskraft tilbake til oss. Har bedriften i tillegg adresse innenfor Norgesenergi og Hafslund Nett sitt område, får du både kraft og nettleie på samme faktura, inklusiv avregning for egen produksjon.

Å bli en mer miljøvennlig bedrift, gir mange positive ringvirkninger og goodwill både internt og eksternt. Det skaper økt stolthet hos ansatte, og mange blir mer opptatt av å spare energi også privat. Solcelleanlegg på taket gir samtidig et visuelt signal om en framtidsrettet og innovativ bedrift.

Med de rette grepene, vil et skifte til grønn kraft utløse vesentlige Enova-midler. Vi har lang erfaring på området og vil gjerne bistå dere med søknaden!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for mer informasjon eller en uforpliktende prat. Det kan bli en lønnsom beslutning for bedriften!

Smart Energi-appen

Last ned vår app!

Du har full kontroll på ditt strømforbruk.

Nettside av GP Marked